Norveç’de yaşayan iş adamı Cengiz Hani, kasaplık ve restoran tecrübesini La Burger’le bir araya getirdi. Yurt dışında yaşadığı ve çalıştığı yıllar boyunca kendi ülkesinde yatırım yapmayı amaçlayan Hani, Türk ve yabancı damak tadını harmanlayarak oluşturduğu La Burger ile, yabancı franchising markalarına meydan okuyor…

Alışılagelmişin dışında bir pişirme yöntemi ile hızlı ve pratik hazırlanan La Burger, Al-Geç sistemiyle buluştuğu tüketiciden tam not aldı. Dünyaca ünlü baharatların, Türk baharatları ile harmanlanmasıyla bambaşka bir damak tadı yaratan firma, her yaş grubuna hitap ederek, fast food sektö
resim933144ründe hızla yükselen bir ivme yakaladı.


La Burger’i farklı kılan yegâne unsur, birbirinden farklı et çeşitlerinin bir arada sunulabiliyor olmasıdır. Tavuk, sucuk, sosis, et gibi farklı damaklara hitap eden çeşitleriyle, yavaş yavaş dönerek pişirme yöntemiyle, etin her tarafı eşit olarak pişmekle birlikte, kokuyu etin içine hapsedip, mangal tadı vermektedir.

resim625417

La Burger’in yaratıcısı Cengiz Hani, Türk usulü Burger’i özel kılacak farklı pişirme yöntemleri de geliştirmiş bulunuyor. Çevre kirliliğine ve hijyene önem veren Hani, icat ettiği dumansız ve kokusuz makinelerle adeta kuzu çevirme ve mangal tadını Burgerleriyle buluşturuyor.

La Burger’in en dikkat çekici farklılığı ise ayın hilal halini andıran ekmeği… Şekil ve sunum itibariyle yeme kolaylığı sağlayan ekmeğin tasarımı ve tadı yine La Burger’in yaratıcısı Cengiz Hani’ye aittir.

resim823446


Kaynak: Banu Barlas