Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, 2015 seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 2015 genel seçimleri için çalışmalara başladıklarını ve en az 330 milletvekilini hedeflediklerini beyan eden Enç, Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı'nda iddialı açıklamalara yer verdi.

2-4 yılda yapılamayacak organizasyonları 15 gün içersinde yaptıklarına değinen Enç, "Dimdik davaya sırt vererek yolumuza devam ediyoruz" dedi. Kongre sürecinde kendilerini yenileyeceklerini ve büyük şehir yasasının tüm ilçelere yapılan hizmetleri genişleteceğini ifade etti.

Son derece iddialı açıklamalarda bulunan Gökçen Özdoğan Enç'in açıklamalarının kendine özgü olmayan kalıp parti cümleleri olduğu dikkat çekti. Milletvekili seçildikten sonra Antalya'ya ilişkin projelerle adı anılmayan Enç'in, seçim öncesinde sadece politika yapmak için ortaya çıkıp açıklama yapması da antipatik bulundu.

Antalya ve ilçelerindeki hemcinslerinin siyasi girişimlerine duyarsız kaldığı iddia edilen Gökçen Özdoğan Enç'e, Ak Partili kadınların tepkisi de son derece yoğun. Antalya Ak Parti Kadınları, yerel seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kadın adaylara ağırlık verilmesi istendiği halde, ne ilden ne de ilçeden tek bir kadının aday gösterilmemiş olmasından dolayı  Gökçen Özdoğan Enç sorumlu tutuluyor.



Banu Barlas Okumuş


Kaynak: Banu Barlas