Viranşehir'in Belediye Başkanı gibi çalışan muhtarı Münir Kanar, "Başkanlık yarışında ben de varım" dedi... Şanlıurfa'ya bağlı 200 bin nüfuslu Viranşehir'den Ak Parti Belediye Başkanı aday adayı olan Kanar, ilçenin tüm sorunlarıyla ilgili olması ve çalışkanlığıyla gönülleri çoktan fethetmiş durumda. 

1971 Yılı Viranşehir doğumlu muhtar Kanar lise mezunu. 2014 yerel seçimlerinde de Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı  olmuş Kanar, 20 bin nüfuslu mahallenin muhtarı olmasına rağmen, yaşadığı ilçenin tüm sorunlarına hakim olması ve Belediye Başkanıymışçasına ilgilenmesi ile tanınıyor. 

Diğer pek çok Belediye Başkanı Aday Adayının aksine, Münir Kanar'ın ilçede kendisini tanıtması, yapacaklarını anlatması dahi gerekmiyor. Zira yıllardır süregelen Viranşehir sevdası ile ilçenin tüm sorunlarına dair müdahil olan Kanar, kapı kapı dolaşarak oy istemeyeceğini, Viranşehir'in kendisini fazlasıyla tanıdığını, yaşadığı şehrin sorunlarını gün gün, mahalle mahalle, yıllardır halkla istişare ettiğini belirtti. Mensubu olduğu AK Parti ile makama değil, hizmete aday olduğunu ifade eden Kanar; siyasetle işi olmadığını, siyasetin memleketine hizmet için araçtan ibaret olduğunu ve hizmetin daima ön planda olacağını da sözlerine ekledi. 




Kaynak: Banu Barlas