Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Antalyalı İşadamı Hüseyin Samut, Fenerbahçe tutkusunu dev bir projeyle de ortaya koydu. Antalya'da denize sıfır yapılacak olan 'Fenerbahçe Konakları' projesini hayata geçirmeye hazırlanan Samut, bu proje için 90 milyon lira harcayacak.

 Hazırladığı projeyi Aziz Yıldırım'a sunan Hüseyin Samut, Yıldırım'ın da beğeni ve onayını alarak isim hakkı için Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Mithat Yenigün ile görüşme sağladı. İsim hakkı ve projenin gerçekleştirilmesi için, Antalya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alican Demirci'de destek sağlıyor. Fenerbahçe’nin en çalışkan dernek başkanlarından biri olan ve bugüne kadar Antalya’da Fenerbahçe için birçok önemli işe imza atan Alican Demirci, Samut A.Ş.’nin Fenerbahçe Konakları projesine hem Fenerbahçe için hem de Antalya için oldukça önemli bir proje gözüyle bakıyor.

Antalya'da gerçekleştirdiği projelerle bilinen ve marka haline gelen Hüseyin Samut yaptığı oteller ve recidencelarla oldukça ses getirirken,  çok konuşulacak 'Fenerbahçe Konutları' ile de sıra dışı bir projeye imza atacak.

Projeyi beğenen ve destekleyen Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli İşadamı Hüseyin Samut'tan Fenerbahçe Konakları'na ek olarak  Fenerbahçe için spor tesisi de istedi. Samut'un projesine ek olarak 5 yıldızlı bir otel de yapacağı ise edindiğimiz bilgiler arasında.

Banu Barlas Okumuş

resim636157

resim853164

resim887565

resim548541

resim766894









Kaynak: Banu Barlas