17/25 sonrası girişilen FETÖ ile mücadele FETÖ’nün vatanseverlerle mücadelesi haline döndü! SÖZDE Mücadelede FETÖ safını sıklaştırıp güçlenirken, FETÖ ile mücadele edenler ve biat etmeyenler bin bir türlü kumpasla FETÖ’cü olarak muamele gördü.

Siyasi tek bir ayağı bulunamayan FETÖ, siyasetin ve bürokrasisinin üst düzeylerindeki yerini korurken, altta ayağına dolan kısımlarını da başarıyla ayıklamaya devam ediyor. Son olarak ülkücü camianın FETÖ ile mücadele eden ismi Alp Eren Çatlı’ya kumpas kuran FETÖ, Çatlı’yı FETÖCÜ ilan etti!

resim637118

ÜLKÜCÜ CAMİA ERDOĞAN’A SESLENDİ!

Medya ve sosyal medya üzerinden ayaklanan Ülkücü camia Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Twitter da açılan #AlpErenÇatlıYalnızDeğildir tagı ile ülkücü Çatlı’ya sahip çıkan halk, Erdoğan’a: “ Bu yanlıştan dönülmeli” dedi…

resim340075



FETÖ SULANDIRMAYI GEÇTİ AKLIMIZLA ALAYA BAŞLADI!

17/25 le başlayan SÖZDE mücadele süreci FETÖ’nün zaferleriyle dolu… Pek çoğunuzun yakinen takip edip bildiği üzere benim mücadelem 1996 yılında Ergenekon’un karşıma çıkması ile başlayıp, 18 yıl önce KPSS çetesi olarak adlandırdığım ve sonrasında FETÖ’nün bir numaralı para ve devlete yerleşme ağı olduğunu ortaya çıkarttığım, bunun sonucunda devlete 15 bin kişilik FETÖ listesi sunduğum dev bir mücadele…
Bu mücadelenin başkahramanı, ekip arkadaşım, bilişim uzmanı Hakan Akbaba paraleli bulan kişi olarak ödüllendirileceğine 15 Temmuz sonrası ‘Paralel Şüphesi ile’ FETÖ’cü ilan edilmişti. Hâlihazırda Sıfır iltisakı mahkeme sonuçlarıyla ortada olan Hakan Akbaba ve benzer şekilde iftira FETÖ’cü ilan edilen vatanseverler hala işlerine döndürülmedi ve bu leke sicillerinden silinmedi!

resim520100

Yine hepinizce bilinen; haberini yaptığım, FETÖ mağduru olarak destek çıkıp mağduriyetini dile getirdiğim Kalkınma Bakanlığı’nda müfettiş İbrahim Babacan, 15 Temmuz da tankın karşısında durup engel olmak isterken gazi olmuştu. Tankı durdurmak için üstüne çıkıp gazi olan Babacan tam 3 sene boyunca FETÖ’cü olarak işlem görüp; ödüllendirileceğine cezalandırılmıştı. Bunu o kadar çok dile getirdim ki, sanırım vatanseverlerin FETÖ tarafından yendiğine en bariz örnek olduğu için Babacan 3 sene sonra görevine döndürüldü ve hakları iade edildi. 3 sene boyunca yaşadıkları ve zarar görmüş itibarı ise FETÖ’nün en büyük karı oldu.

resim892962

FETÖ’nün Yeni Vatansever Yeme Yöntemi Ankesörlü Telefondan Ardışık Arama!

Vatanseverlerin üçer beşer yenmesine halk seyirci oladursun, sıra vatan sevgisi ve FETÖ ile mücadelesi bilinen Ülkücü camianın göz bebeği Alp Eren Çatlı’ya geldi! Ülkücü camia tarafından bilinen, tanınan ve sevilen Çatlı’ya ve diğer pek çok kişiye ankesörlü telefon ile ‘Ardışık Arama’ tuzağı kuruldu. FETÖ ile ilgisi olmayanları temizleme yöntemi olarak revaçta olan bu tuzak aramalar ile yüzlerce vatansever astsubay görevinden alındı.

Yine bilindiği üzere FETÖ’nün mağdur ettiği bilim insanları ve vatanseverlerin haklarını savunmak, FETÖ ile mücadelenin sulandırılan kısmını açıklığa kavuşturup, halkı mücadele içine alarak kökten temizlemek için kısa adı FEMÜDER olan FETÖ İle Mücadele Derneği’ni bu tür yanlışlara ‘DUR!’ demek için kuruyoruz.

resim836437

Kripto FETÖ’cüleri Deşifre Eden Alp Eren Çatlı’ya Kumpas!

ASALA terör örgütünün çökertilmesinde önemli rol üstlenen ve Susurluk kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı’nın yeğeni Alp Eren Çatlı’ya FETÖ kriptoları tarafından kumpas kuruldu. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı emrinde istihbarat astsubayı olarak görev yapan Alp Eren Çatlı, görev süresi boyunca darbe üstüne darbe vurduğu kripto FETÖ’cülerin kurduğu oyuna getirildi.

Görev yaptığı süre boyunca FETÖ ile ciddi anlamda mücadele eden Alp Eren Çatlı, örgütün devlet içinde gizlenmiş kriptoları tarafından saf dışı bırakılmak ve Çatlı soyadını taşıyan aileye darbe vurulmak için hazırlanan bir kumpas ile operasyon yaptı. Operasyon için savcıya bilgi veren emniyet istihbarat birimleri hazırladıkları raporda, Alp Eren Çatlı'nın bağlı bulunduğu örgütü ‘Ülkü Ocakları' olarak belirleyerek, ülkücüleri de terör örgütü üyesi gibi gösterdi. Emniyet istihbarat içindeki kriptocuların hazırladığı rapor sonrasında 2012 ile 2014 yılları arasında ankesörlü telefonla arandığı iddiasıyla ifadesi alınan Alp Eren Çatlı, kendisinin hiçbir FETÖ'cü hainle irtibatlı olmadığını söyledi. Asker olmadan önce Ankara Ülkü Ocakları ikinci başkanı olarak görev yapan Alp Eren Çatlı, ifadesinde ‘Beni hiçbir FETÖ mensubu aramış olamaz' diyerek iddiaları kabul etmedi. Çatlı bir arkadaşının kendisini FETÖ imamı ile tanıştırdığı iddiasına ilişkin verdiği ifadede ise “Bu kişinin FETÖ iltisaklı olduğunu öğrendiğimde ismini emniyete bizzat ben bildirdim” dedi.

resim990067

Ülkü Ocakları "Terör Örgütü" Olarak Yazıldı!

Gözaltına alınmadan önce hakkında emniyet istihbarat tarafından hazırlanan raporda bağlı bulunduğu örgüt olarak Ülkü Ocakları yazılan Alp Eren Çatlı, yine bu raporda Abdullah Çatlı'nın 17. ölüm yıl dönümüne katıldığı gerekçesiyle hakkında rapor tutuldu. Hakkında tutulan raporda, bağlı bulunduğu örgüt Ülkü Ocakları olarak yazarken, yaptığı faaliyetler konusunda ise “03 Kasım 1996 yılında ölen Abdullah Çatlı'nın 17. ölüm yıl dönümü münasebetiyle 3 Kasım 2013 günü MHP Nevşehir il teşkilatı ve Ülkü Ocakları organizesinde düzenlenen anma programlarına katılan ve Ticaret Borsası salonunda Abdullah Çatlı'nın hayatının anlatıldığı slayt gösteriminin ardından bir konuşma yapan şahıs merhum Abdullah Çatlı'nın yeğeni Alp Eren Çatlı” şeklinde rapor edildi.

resim800993

Bunlar gibi birçok legal konuşma ve etkinlikte ismi rapor edilen Alp Eren Çatlı, üniversiteyi bitirdikten sonra 6 ayrı kamu kurumunda sınava girip başarılı olmasına rağmen mülakatlarda elendi. MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın telkin ve yönlendirmesiyle girdiği sınavlarda başarılı olarak jandarma bünyesinde göreve başlayan Çatlı, görev yaptığı süre boyunca FETÖ'nün birçok oyununu deşifre ederek, kripto örgüt üyelerini yakaladı.

Çatlı FETÖ Antalya Hakim Savcı İmamını Yakaladı!

FETÖ Antalya hakim savcı imamını yaptığı istihbari çalışmalarla yakaladı…
FETÖ üyeleri tarafından ankesörlü telefonla arandığı iddiasıyla gözaltına alınarak sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklu yargılanmasına karar verilen Alp Eren Çatlı, iddiaların tamamen asılsız olduğunu ve kendisine kumpas kurulduğunu söyledi. Çatlı ifadesinde babası adına kayıtlı hatla 2012-2014 yılları arasında 7, kendi adına kayıtlı hatla ise 4 kez ankesörlü telefondan arandığı iddiasına ilişkin olarak, “Ben, o tarihte asker ya da askeri öğrenci değildim. Ardışık olarak arandığım iddia edilen şahsı tanımıyorum. Kaldı ki o tarihlerde girdiğim birçok polislik ve askeri sınavdan elendiğim için dava açmışlığım vardır. Beni hiçbir FETÖ mensubu aramış olamaz” dedi. Çatlı üniversiteden tanıdığı Yasin E. isimli kişinin, kendisini Ahmet A. isimli FETÖ imamı ile tanıştırdığı iddiasına ilişkin ise “Ahmet A. denen kişi üniversitede ülkücü ortamlarda kendisini milliyetçi olarak tanıtan biriydi. Ben kendisini hiç kimse ile tanıştırmadım. Sonrasında bu kişinin FETÖ iltisaklı olduğunu öğrenince ismini emniyete bizzat kendim bildirdim” ifadesini kullandı.

resim796269

“Babam FETÖ'nün usulsüz dinlemelerine maruz kalarak mağdur edildi”
Alp Eren Çatlı ifadesinde, babasının FETÖ'nün usulsüz dinlemelerine maruz kalarak, ağabeyi Ahmet Çatlı'nın da Ergenekon suçlamasında gözaltına alınarak mağdur edildiklerini söyledi. Çatlı ifadesinde, “Ben 17 yaşımdan, jandarmaya girdiğim 24 yaşına kadar Ülkü Ocakları'nda görevlerde bulundum. Üniversiteyi 2012'de bitirmeme rağmen FETÖ'nün kamu kurumlarında aktif olduğu yıllarda 6 tane kamu kurumu sınavından mülakat sürecinde elendim. 17-25 sonrası MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın telkin ve yönlendirmesi ile jandarmaya girdim. Ağabeyim Ahmet Çatlı Ergenekon suçlamasıyla gözaltına alındı. Babam Zeki Çatlı FETÖ'nün usulsüz dinlemelerine maruz kalarak, mağdur oldu. Ben böyle bir aileden gelmekteyim. 15 Temmuz sonrası FETÖ'nün Antalya hakim Savcı imamını bizzat yaptığım istihbari çalışmalarla İzmir'de yakaladım. FETÖ'ye önemli darbeler vurdum” diye konuştu.

Banu Barlas


Kaynak: Banu Barlas