FETÖ BİLANÇOSU

İki gün önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 15 Temmuz'daki hain kalkışmadan sonra kamu kurumlarında başlatılan FETÖ ile mücadelenin bilançosunu açıkladı. 125 bin 485 kamu çalışanının işlem gördüğünü, 18 bin 331'inin göreve iade edildiğini, 94 bin 867'sinin ihraç edildiğini 30 bin 618'inin de açıkta olduğunu söyledi.

Müezzinoğlu’nun verdiği rakamlar 15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyon Başkanı Reşat Petek’in verdiği rakamlarla çelişiyor. Petek bundan 1,5 ay önce yaptığımız röportajda 139 bin itiraz dilekçesi olduğunu belirtmişti.

resim375341

FETÖ ANEKDOTLARI

Edinilen bilgilere göre, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Isparta\Eğirdir Dağ Komando Okulu’ndan üst rütbeli bir Subayın odasındaki her şeye el koyulmuş. Odada yapılan arama sonucu eşyalarına el koyulması sırasında kılı kıpırdamayan Subayın defterlerinden birinin içinden çıkan 1 dolar üzerine, görevlinin üzerine atlayarak: “ Her şeyi alabilirsiniz ama dolarımı vermem!” demesi şaşkınlıkla karşılanmakla birlikte, herkesin kafasında farklı soru işareti bırakmış.

Fetö Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek ile yaptığımız görüşme esnasında Sayın Petek ilginç bir yorumda bulunmuştu. Petek, komisyon sebebiyle görüştükleri Fetö’cülerin hemen hepsinin adeta hipnoz altında gibi davranıp konuştuklarını ifade etmişti.

Yine illegal olduğu ortaya çıkan bu oluşumun dünya çapında itibarının sıfır olmasına rağmen hala savunucularının olması, Fettullahcı Terör Örgütü başı Fettullah Gülen’i hala dini otorite kabul edenlerin bunu açıkça ortaya koymaları, 7’den 70’e tüm halkın kafasında soru işaretleri oluşturmuş durumda. Bu soru işaretlerinin cevabı ise Yahudilerin Kabala mezhebindeki büyülerine dayandırılıyor. Gülen’in dünya üzerinde 170 ülke de örgütlenmesi ve müritlerinin ortaya çıkan tüm çirkinliklere rağmen destekliyor olması bizi de büyü ihtimali çerçevesinde araştırma yapmaya sevk etti.

resim748698



GÜLEN KABALA BÜYÜSÜ MÜ YAPTI?

KABALA BÜYÜSÜ NEDİR, 1 DOLARLARIN KABALA BÜYÜSÜ İLE ALAKASI NEDİR?

Emniyetin yaptığı operasyonların ardından gözaltına alınan şüphelilerin verdiği ifadelere göre, 1 dolarların üzerinde bulunan seri numarasının ‘kimlik numarası” yerine geçtiği ve kayıtlarının da Gülen’in yaşadığı Pennsylvania’da tutulduğu öğrenildi. FETÖ/ PDY’cilerin üzerinde ya da evlerinde bulunan 1 doların seri numarası girildiğinde o kişinin adına, soyadına ve nüfus bilgilerine ulaşıldığı kaydedildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yakalanan Fetö’cülerin hepsinin cebinden 1 dolar çıkmıştı. Yapılan tahkikat sonrası, 1 dolar'ların terörist başı Fetullah Gülen tarafından okunup üflendiği ve örgüt mensupları arasında şifreli mesaj için kullanıldığı iddia edilmişti. Bu iddiayı araştırdık ve Yahudilerin dünyayı ele geçirmek için kullandıkları ‘KABALA BÜYÜSÜ’ne ulaştık…

resim121818

ESKİ MISIR’DAN KABALA’YA
Eski Mısır'dan Yahudiliğe devrolunan öğreti, Kabala'dır. Kabala da, aynı Mısır rahiplerinin sistemi gibi, ezoterik (gizemli) bir öğreti olarak yayılmış ve yine Mısır rahipleri gibi temelde büyü ile ilgilenmiştir. Ünlü Yahudi araştırmacı Shimon Halevi, "Kabala, Tradition of Hidden Knowledge" (Kabala, Gizli İlmin Geleneği) adlı kitabında Kabala'yı şöyle tanımlamaktadır:
"Pratikte Kabala, kötülüklerle ilgilenmenin yolu ve semboller yoluyla psikolojik dünya üzerinde güç kazanmanın tehlikeli bir sanatı ve büyüye dayalı bir formudur."
Kabala'nın en önemli özelliği, büyü ile yakından ilgili olmasıdır. Kabala'yı tanıtan en tanınmış kitaplardan biri "Die Kabala" (Von Papus) da, Kabala-büyü ilişkisini şöyle vurgular: "Kabala'nın teorisi, büyünün genel teorisine bağlanır."


KABALA VE MASONLUK
Masonluğun Felsefesi Kabala…
Masonluk felsefesi üzerinde de Kabala'nın etkisi yoğun olarak görülür. Bu konu masonik dergi ve kitaplarda üstü kapalı olarak anlatılır. Örneğin Amerikan masonluğunun yayın organı New Age dergisi, Kabala ile masonluk arasındaki bağlantıyı şöyle dile getiriyor:
Kabala, bilinçaltının kapılarını açan ve ruhu saran manevi değerlerinin dışarı çıkmasını sağlayan anahtardır. Masonluk, onu insanın yaşamı anlaması için gerekli görür. (New Age, sf.31)
Kabalistler trans halinde ayin yaparken, Masonlar ana düşüncelerini ve belirgin sembollerini Kabala'dan almışlardır. Amblemlerin pek çoğu da Kabala kaynaklıdır. Örneğin; Jakin ve Boaz sütunları Kabalist bir eser olan Chearé Ora'dan alınmıştır. Masonluğun, Kabala'nın felsefesiyle olan çok büyük benzerliği çok yerde belirtilmiştir. (La Kabbala, Henri Seronya)
Bu sır çok az masonun bildiği gerçektir. Bir masonun özelikle 27. dereceyi aşabilmesi için tüm inançlarını ve dünya görüşünü masonluk prensiplerine uydurmaya kesin olarak karar vermiş olması gerekmektedir

MASONLUKTA BÜYÜ
Kabala'yı felsefelerinin temeli edinen masonlar, elbette büyü ile ilgilenmektedirler. Ancak çok üst dereceli masonların bildiği ve katıldığı büyü ayinleri masonlukta büyük önem taşır:
"İnisyatik ve hermetik gelenek içinde yer alan masonluğun geniş manadaki büyücülükle bir yakınlığı vardır." (Tarihte ve Günümüzde Masonluk, Paul Naudon, sf.186)
Yahudi Büyücü Eliphas Levi tarafından çizilmiş olan şeytan tasviri. Şeytan'ın kucağında ünlü Yahudi sembolü "sütuna sarılı yılan" ve başında beş köşeli yıldız.
Çırak, Kalfa, Usta isimli mason yayınında, masonik yemin töreni şöyle anlatılır:
"Tören üç kısımdan oluşur: Yakarma, söz verme, lanetleme. Yakarma: Masonik ilahlara ve şeytani kuvvetlere, yemin garantisi olarak çağırıda bulunur. Söz verme: şeytana verilen yeminin konusudur. Lanetleme: yeminin tutulmaması halinde uygulanacak ölüm cezasıdır." (Çırak, Kalfa, Usta, sf.40)
Ünlü Kabalistler:
Madonna, Demi Moore, Michael Jackson, Victoria Becham, Britney Spears, Roseanne Barr, Ashton Kutcher, Donna Karan, Elizabeth Taylor, Sarah Ferguson, Courtney Love, Monica Lewinsky.

KABALA YAHUDİLERİN BOZUK MEZHEBİ
Eski bir Yahudi Hahamının (Rahip) kölesini büyü ile kontrol altına alıp başlattığı bu büyüle sistem bugün hala işliyor. İnsanları özellikle yöneticileri yönetmek için bire bir kumanda sistemi görevini görüyor.
Yine buna benzer ‘Voodoo Büyüsü’ nün de insanları kontrol altına almaya yarayan mistik bir büyü olduğu biliniyor.

"Kabala, bilinçaltının kapılarını açan ve göz ilede etkili olan eski bir Yahudi büyüsüdür ''
Girdaplı Göz:
27’inci dereceden Masonların bildiği bu büyü sayesinde, devlet yönetenler dahil, herkes kontrol altına alınabilir. ABD eski Başkanı Bush’un da esasında koyu bir Yahudi olduğu iddia edilmektedir. Bu bağlamda Bush’un “Haçlı Seferleri” gafının da gerçek olduğu düşünülüyor. Yine tüm dünya tarafından bilindiği üzere, ABD’yi Yahudi Lobisi yönetiyor.

11 Eylül olayını gerçekleştiren kişilerin de ‘Kabala’ etkisinde olduğu ve elde edilen kamera kayıtlarına göre, bu olayı gerçekleştiren kişilerin tamamen sersem ve ruh gibi olduğu söylenmekte. 11 Eylül günü İkiz Kule’lerde hiçbir Yahudi’nin olmayışı da zaten tüm bu tezleri doğruluyor.


resim345197
KURTLAR VADİSİ DİZİSİNDE KABALA BÜYÜSÜ YAPILDI İDDİASI

Metafizikçi Salih Memişoğlu’nun 17 Ekim 2016’da yaptığı açıklamaya göre Kurtlar Vadisi'nde Kabala büyüsü yapılmış.
'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde ezanın tersten okunduğu sahneyi dikkatle incelediğini söyleyen ünlü metafizik uzmanı Salih Memişoğlu 'Maalesef çok vahim tespitlerim oldu. O sahnede 'kabala büyüsü' yapılmış. ' dedi.

Kabala büyüsünün detaylarını çekinerek veren Memişoğlu; “ Bu büyüyü yeryüzünde yapabilecek en fazla 15 kişi vardır. Bu büyünün etkisine giren kişilere her şeyi yaptırmak mümkündür. Bunlar nereden öğrenmişler de bunu diziye taşımışlar kafam almıyor! Masonik bir büyüdür. Masonlar kullanır… Ben bu büyüyü bozmakta çok zorlanırım. Bayılmadan da çözemem! Korkunç bir durum!” şeklinde açıklamada bulundu.
NİHAT DOĞAN’DA KURTLAR VADİSİ’NDE BÜYÜ YAPILDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ
İskender sahnesinde yer alan görüntülere göre, bir dönem dizinin efsane karakterlerinden olan İskender Büyük’ün “RTE 321” plakalı aracıyla mesaj verildiğini belirten Nihat Doğan, “Bu kadar kötü, katil, yezit bir adam arabadan iniyor, plakasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin baş harfleri var... Ve bir geri sayım var orada 3-2-1 diye… Bu da mı tesadüf kardeşim. Milleti 13 sene tesadüflerle mi kandırdınız kardeşim!” diyerek tepki gösterdi.
Nihat Doğan’ın bir diğer iddiası şöyle; “ Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Türk halkını topluca büyü yoluyla hipnoz etmeye kalktı. Bunu da ezanı tersten okutarak yapmaya çalıştılar.” Şeklinde idi.

resim955996
FETÖ BEDDUASI KABALA RİTÜELİ ÇIKTI!
Bu arada FETÖ’nün dershane krizi sırasında yaptığı meşhur beddua seansının da bir kabala ritüeli olduğu ortaya çıktı.

ÖZEL HABER
BANU BARLAS





Kaynak: Banu Barlas