Başbakan Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde Antalya'ya gerçekleştirdiği ziyaretin ardından İşadamı Hüseyin Samut, Başbakan Yıldırım'ın yeni anayasa için çalışmaları karşısında duygularını aktardı. Ünlü İşadamı, "Tarih Başbakan Binali Yıldırım'ı Unutmayacak" dedi.

Antalya'da belediye başkanları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni anayasa için gönülden yaptığı özverili çalışmalar İşadamı Hüseyin Samut'u mest etti. Başbakan Binali Yıldırım, Bakan Süleyman Soylu ve Bakan Çağatay Kılıç'ı Antalya Havaalanı'nda karşılayanlar arasında yer alan İşadamı Hüseyin Samut, "Ülkenin ve milletin bekası için göz kırpmaksızın makamını feda eden Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın bu yoldaki samimiyet ve heyecanını şehrimizde bizzat görmek bizi çok etkiledi. Önce millet, önce devlet, önce vatan diyerek yola çıkmış ve bu uğurda Cumhuriyet tarihinin gördüğü en büyük fedakarlıklarından birine imza atan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ı tarih kesinlikle unutmayacak."

"Biz Antalyalılar olarak ve şahsım bu büyük fedakarlık karşısında büyük bir hayranlık hissi duyduk, mest olduk. Ülkemiz için yaptığı fedakarlıktan dolayı Allah Başbakanımızdan razı olsun." ifadelerini kullandı.
resim778924





Kaynak: Banu Barlas