Konyaaltı Belediyesi’nin ödüllü sosyal projesi ‘Yaşlılar Kreşi’ hazır… Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali’nin inşaatı tamamlanırken, çevre düzenlemesi de tamamlanmak üzere.
Türkiye’de büyük ses getiren ve örnek teşkil eden Bankamatik Park’ından sonra, Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali Projesi’de ödülle taçlandırılarak örnek proje oldu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Muhittin Böcek; “ Özellikle çalışan aileler, gündüz saatlerinde zaman ayırmakta güçlük çektikleri büyüklerini, Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali’ne bırakabilecekler. Gündüz saatleri içinde bir çok etkinliğin yer aldığı kreşimizde, büyüklerimiz sosyalleşip keyifli zaman geçirebilecekler. Böylece çalışmak durumunda olan yetişkinlerde gönül rahatlığıyla işe gidebilcekler.” dedi.

Projenin yaklaşık 5 milyon liraya mal olduğunu ifade eden Muhittin Böcek şöyle konuştu:"30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesi söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu projelerden biri olan Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali'nin inşaat çalışmalarını tamamladık. Bu projenin içerisinde 200 kişilik konferans salonu, el sanatları atölyeleri, müzik, bilgisayar ve yabancı dil gibi derslikler, kütüphane, ilk yardım odaları, çatı bahçesi ve çocuk oyun salonları da bulunuyor. Çatı katında oluşturulacak bahçe ile de kadınlarımız ders aralarında ferah nefes alabilecekler."


Kaynak: Banu Barlas