Kişisel Gelişim Uzmanı Gülenay Ünlü, Akdeniz Üniversitesi’nde ‘Kariyer’ semineri verdi. AÜ. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde verilen seminere ilgi çok yoğun oldu.

Etkili sunum teknikleri, gizli ikna teknikleri, zaman yönetimi, etkili iletişim konularını öğrencilere aktaran Gülenay Ünlü, salonu sık sık kahkahaya boğdu. Oldukça eğlenceli geçen seminerde yer bulamayan katılımcılar merdivenlerde oturarak ve ayakta seminere iştirak ettiler.

Seminer süresince sorular sorularla, öğrencilerin en çok zaman yönetiminde sıkıntı yaşadıkları ve ailelerinden edindikleri kodlar sonucunda şartlanmaya dair sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı. Alanında uzman olan Gülenay Ünlü, öğrencilerin sordukları sorular karşısında, zorlukları nasıl aşabileceklerine dair çeşitli telkinlerde bulunarak iletişimsizliğe dair sorunları eğlenceli örneklerle ortaya koydu.

resim714791

Kafeler Dolup Taşıyor Ama…

Günümüzün en büyük sorunu olan iletişimsizlik konusuna vurgu yapan Ünlü, tüm kafelerin dolu olduğunu ve kafeye giden insanların sohbet etmek yerine cep telefonlarıyla ilgilendiklerini vurguladı. Gençler de kafeye bedava wifi için gittiklerini söyleyince salon kahkahaya boğuldu.

15 Mart 2017 de 14.00 da başlayan eğitim 16.30 da sona erdi. ‘Rotamız Kariyer’ konulu seminer sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.

resim900364


Kaynak: Banu Barlas