Serpil Çamlı, Antalya’nın başarılı iş kadınlarından. 10 yıllık estetisyenlik tecrübesini 2013’de kurduğu Nira Güzellik Salonu ile birleştiren Çamlı, ‘Aynası iştir kişinin’ anlayışıyla, başta kendi görüntüsü ile olmak üzere, lafa değil işine dikkatleri çekiyor.

Normalde ‘Terzi kendi söküğünü dikemez’ derler ama Serpil Çamlı görüntüsüyle, cilt sağlığı ve bakımı ile bu tezi çürütmüş. Güzellik salonunda bulunan tüm ünitelerden faydalanarak görünüşünü koruduğunu belirten Çamlı’nın kendisine bakarak işinde ne kadar başarılı olduğunu görmek mümkün.

resim371592

Serpil Çamlı’ya ait Nira Güzellik salonunda kadına ve bakıma dair A’dan Z’ye her şeyi bulmak mümkün. Ozon tedavisinden lazerli epilasyona, cilt bakımından kalıcı makyaja, zayıflamaya dair her yöntemden ödem atmaya, masajdan pasif jimnastiğe kadar en son model cihazlarla ve uzman ekibiyle güzelliğine ve sağlığına düşkün tüm kadınlara hizmet sunuluyor.

Sloganı “Rüyalarınızda düşlediğiniz güzelliğinize servet harcamayın” olan Nira Güzellik Merkezi, işinin kalitesi kadar cazip fiyatlarıyla da oldukça iddialı. Şirinyalı mahallesi Lara’da bulunan güzellik salonunun dizaynı ve dekorasyonu da Antalya’nın en iddialı salonları arasında bulunuyor.



Kaynak: Banu Barlas