Bugün ülke için hala 'Beka' sorunundan bahsedenler ve beka için oy isteyenler, bu sorunu halihazırda teşkil edenlerdir.

Bugün ülke için hala 'Beka' sorunundan bahsedenler ve beka için oy isteyenler, bu sorunu halihazırda teşkil edenlerdir.

Beka ne demek: Bir devletin; anayasal düzeninin iç- dış tehditlere karşın korunması, ahdi hukukunu ve toprak bütünlüğünün bozulmaması sureti ile devamlılığının sürdürülmesi.

Anayasal düzen mevcut hükumet tarafından son cumhurbaşkanlığı adaylığı dâhil olmak üzere defalarca delinmiştir. Yine kanun hükmünde kararnamelerle alınan kararlar iç hukuku, işleyişi, düzeni tamamen karıştırmış, halkı mağdur etmiş, milyonlarca masum mağdur yaratmıştır.

Adalet bitmiş, alenen insan hakları yerle yeksan edilmiş, insanlar kendi adaletini sağlama yoluna çaresizliğe itilmiştir.

Sınırımızda ABD'nin yığdığı 30 bin PKK'lının üzerine çökmek yerine ABD'ye bunları çekmesi için 120 saat  verip azat eden hükumet, teröristleri topluca yok etme ihtimali varken kullanmadı, şimdi sınır ötesi harekâtlarla tek tek yok etmek için uğraşıyor ve ülkemiz her gün şehit vermeye devam ediyor!  

FETÖ ile mücadele deyip 21 senedir tek bir siyasi ayağını bulamamak da ayrıca büyük bir marifet gerçekten. Bekaya talip 21 yıllık hükumet olarak önce FETÖ’ye SÖZDE savaş açtı, sonra FETÖCÜ olup olmadığı belli olmayan üst düzeylere  alt düzey  SÖZDE FETÖCÜ’leri ayıklattı, Üst düzey yöneticiler ve siyasiler FETÖCÜ'lerden oluşurken, tam 10 yıldır  hala daha da FETÖ’nün tek bir siyasi ayağını bulamadı…
 
Yetmedi; mevcut hükumet yine bekamız için 13 milyon mülteciyi ülkemize aldı, kim bilir kaç milyonunu T,C. Vatandaşı yaptı?! Mülteci sorunu ekonomimize darbe vururken,  çok ciddi bir şekilde iç güvenlik sorunu oluşturdu. Ülkemiz önce bir türlü siyasi ayağı bulunamayan FETÖ ile içten kuşatılmıştı, yetmedi terörist olup olmadığı belli olmayan mülteciler ile de kansız silahsız işgal edildi.  
 
Bu mu beka?!