Ülke Freni Patlamış Kamyon Gibi

Demirel de Çiller de iki anahtar vaat etmişlerdi. Vaatlerini tutmadılar!!! Milim milim ilerledik, yedik yemedik, nice fedakarlıklarla ve cefalar çekerek zar zor iki anahtarı bir değil 10 iktidar döneminde anca edindik.
 
Şimdi onca zorluklarla edindiğimiz anahtarlarımız bir bir elden gidiyor. Gelirimiz artan fiyatlar karşısında açlık sınırının çok çok altında kalıyor.
Hükumet diline bir “Fırsatçılık” dolamış gidiyor. İnsanların tiryaki oldukları ve bırakmak isteseler de bırakamadıkları tekel ürünlerine ve her şeye zam üstüne zam yapıyor. İnsanların tiryakiliklerinden faydalanarak zam yapmak da fırsatçılık olmuyor mu?!
 
Hükumet devletin kontrol mekanizmasını bile etkisizleştirdi. Her gün artan fiyatlara engel olmak yerine, sanki yetkisi yokmuş gibi halkla beraber söyleniyor, parmak sallayarak fırsatçıları cezalandırmakla tehdit ediyor. Fiyatlar her gün ama her gün artıyor. Ülke freni patlamış kamyon misali KONTROLSÜZ yokuş aşağı çakılıyor!
 
Yok petrol bulduk, yok gaz bulduk, İHA, SİHA yaptık, dünya gücü olduk ama halk sürünüyor!
 
El koyulan FETÖ malları devletin veya dolaylı olarak halkın cebine girmiyor. Nereye gidiyor?! Öyle böyle paralar değil, trilyonlar cebimize girmediği gibi açıklama da yapılmıyor.
 
Ben ekonomimizin neden çöktüğünü siyasi sebepleriyle son derece ayrıntılı açıklamıştım. Merak eden Google’a “Ekonomi Neden Çöktü” Banu Barlas yazsın çıkar.
 
Tüm bu olanları hala körü körüne partizanca savunanların yönü halk olmadıkça, hesap soran olmadıkça davadan, 2023 hedeflerinden bahsetmeleri son derece riyakarca ve samimiyetsizdir.
 
Kendi gözü, kendi kulağı, kendi aklı ve hele de insiyatifi olmayanların kararına ülke teslim edilemez.
 
Bir kez daha söylüyorum; “Bir bildiği vardır.” dediklerimiz çıktı; “Kandırıldım” dedi… Ama her ne hikmetse siz hiç kanmadınız, kandırılmadınız!!!
Bu iktidarı bu noktaya getirmek, bizi peşinden sürüklemek ve istediklerini yaptırmak için ekonomimize el verenler kaşıkla verdi şimdi sapıyla çıkarıp bizi biat noktasına getirmeye çalışıyor.
 
Ülke içeriden FETÖ ile, dışarıdan gelen Suriyeli, Rus, Afgan, Ukraynalı ile parsel parsel kuşatılıyor. Kanımızla aldığımız vatanımız siyasetle ve parayla satılarak işgal sürdürülüyor.
 
Doğru bildiğim yolda yalnız yürümeye devam edeceğim. Dikenler bata bata, ayaklarımı kanata kanata…
Yolu HAK olanın HAKK yanındadır. Allah inanana yeter!