VATAN SEVERKEN FETÖCÜ yapılıp işten atılıp karalanacağınıza; FETÖCÜ olduğunuzu itiraf edip, istediğinize FETÖCÜ deyip siz serbest kalırken onları FETÖCÜ yapsaydınız ya?!

KPSS soygununu bulmak,  15 bin kişilik liste vermek bize mi kalmıştı ki 15 bin FETÖCÜ baş tacı edilirken, 15 Temmuz sonrasında 'FETÖ Şüphesi' ile işinden ihraç edilip Silahlı Terör Örgütüne üyelik şüphesi ile CEZALANDIRILDIN Hakan Akbaba ?!

Memlekette 'SÖZDE' FETÖ ile mücadele varken, kolları sıvayıp 'ÖZDE' mücadeleye girişmek size mi kaldı da, FETÖCÜ lerin "Bardaklarını dahi değiştireceğim" diyerek otopark mafyası yaftası saçmalığıyla oyalandırılıp İl Başkanı olmanız engellendi Burhan Kılıç ?!

Sana mı kaldı elin FETÖCÜ kızını ihbar edip, işinden edip 2 sene sonra ÖDÜL olarak devlet okuluna öğretmen olarak atatmak Yrd. Doç. Av. Dilek Ekmekçi ?!

Senden başka FETÖ düşmanı avukat yok muydu ki, ikide bir onun bunun FETÖCÜ'süyle uğraştın, CEZA olarak partinden ihraç edildin Av. Burak Bekiroğlu ?!

Koskoca AÜ Tıp Fakültesi'nde başka kimse yok muydu ki, FETÖCÜ cihaz firmasıyla uğraşıp FETÖCÜ olarak kendinizi işten attırttınız, sıfır iltisakınızı ispatladığınız halde görevinize iade edilmediğiniz gibi, itibarınız da iade edilmedi Prof. Dr. Ali Aydın Yavuz ve Onkoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Melek Nur Yavuz?!

Kalkınma Bakanlığı'nda Uzman Yardımcısı iken, 15 Temmuz da sana mı kaldı ki, tanka çıkıp darp edilip, sonrasında 3 sene boyunca FETÖCÜ damgası yedin İbrahim Babacan ?!

Ankara'da FETÖ tarafından bombalanan Emniyet Müdürlüğü'nde ne işin vardı da 7 şehidi cenazesini ellerinle karakoldan çıkarttın da CEZA olarak FETÖCÜ olarak atıldın Emniyet Müdürü Bülent Karaabalı?!

Elalemin FETÖCÜ Kaymakamı sana mı kaldı da ihbar edip sıfır iltisakla memuriyetinden oldun Turgay Karakoç ?!

Sahi hadi FETÖCÜ olarak atıldınız, yaftalandınız ya; VATANSEVERKEN FETÖCÜ yapılıp işten atılıp karalanacağınıza; FETÖ kriterleriniz olsaydı, FETÖCÜ olduğunuzu itiraf edip, istediğinize FETÖCÜ deyip siz serbest kalırken onları FETÖCÜ yapsaydınız ya?!

FETÖCÜ olmadığınız için bunu akıl edemediniz değil mi?!