Ak Parti'de aday adaylığında adı geçen isimlere seçmenden büyük tepki! 31 Mart Yerel Seçimlerinde Halk Ak Parti ile var olanları değil, Ak Parti'yi 'VAR' edenleri aday görmek istiyor!

Ak Parti'de aday adaylığında adı geçen isimlere seçmenden büyük tepki!

Ak Parti kulislerinde yerel yönetimler için adı geçen isimler ortalığı karıştırdı. Babadan oğula "Saltanat" yakıştırmalarının yanı sıra, eskort satıcısı olduğu iddia edilenlerin dahi Ak Parti adıyla aylardır reklam yapıp kendisini göstermesi, 3 dönem Milletvekilliği yapan Gökçen Enç gibi isimlerin “Vekillik olmadı, başkanlık olsun” arayışları, kendi başlattıkları imza kampanyasını “ Halk istiyor” şeklinde lanse etmeleri, MKYK ya girip sonra Kemer, olmadı Serik’den aday olayım iddiaları ortalığı fena halde karıştırdı. 

FETÖ den ve FETÖCÜ'lerden yaka silken seçmen, şimdi de Türkiye'de başka isim, başka siyasetçi yokmuş gibi aynı isimlerin mevcut tüm görevlere talip olmasına tepkili. 

Ak Parti Kepez Başkanı İbrahim Ethem Taş ın Kepez İlçe Başkanı iken, Antalya İl'e aday başka biri yok muş gibi; tüzük ihlali ile İl Başkanı olarak ATANMASI'ndan sonra, kardeşi Abdulkerim Taş'ın Kepez Belediye Başkanlığı'nda adının geçmesi de tepkilere sebep oldu. Kız kardeşleri Zeynep Taş'ın da Kadem il temsilcisi oluşuyla, baba Hamza Taş'tan toruna kadar uzanacak bir saltanat görüntüsü oluşması seçmeni isyan ettirdi. 


Taş ailesinden herkesin siyasetin her kademesinde yer alması, Türkiye'de bu aileden başka siyaset yapacak yok mu, saltanatla mı yönetiliyoruz tepkilerini beraberinde getirdi.

Sonuç: 
31 Mart Yerel Seçimlerinde Halk Ak Parti ile var olanları değil, Ak Parti'yi 'VAR' edenleri aday görmek istiyor!