Birileri çıkıp diyor ki, KHK'lılar oy kullanamasın! Madem anayasal haklarını ellerinden alıp oy kullandırmayacaksınız, neden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkartmadınız?!

Fetöcü olup olmadığı belli olmayanların SÖZDE ayıkladıkları, 510 bin kişi soruşturma geçirdi, 140 bin kişi KHK ile işlerinden atıldı. Bunlardan şu ana kadar tam 35 bin KHK'lı takipsizlik, beraat, sıfır iltisak aldı.

FETÖCÜ'lerin en üst düzey yönetim kadrolarında sapasağlam durduğunu görüyoruz, biliyoruz, yaşıyoruz. FETÖCÜ diye yaftalananların tanka çıkıp gazi olan, paraleli bulup devlete 15 bin kişilik liste verenlerin FETÖ İLE MÜCADELE ekibimden olduğunu bizzat yaşıyoruz. FETÖ'nün önüne gelen vatanseveri KHK ile apar topar işten attığını görüyoruz.

Şimdi birileri çıkıp diyor ki, KHK'lılar oy kullanamasın! Hayırdır?! Anayasanın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına verdiği hakkı, anayasaya aykırı olarak geri mi alacaksınız?! Ya da madem anayasal haklarını ellerinden alıp oy kullandırmayacaksınız, neden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkartmadınız?!

KHK ile işten atılanların çoğunun FETÖ ile ile uzaktan yakından ilgisi olmadığına şahit olduk, mahkeme kararlarıyla sıfır iltisaklarını ispatladıklarını gördük. Yine bu kişilerin çoğunlukla Ak Parti seçmeni olduğu da ortada.

Peki %100 Terör destekçisi olduğu tescilli HDP'yi niye meclise soktunuz, üzerine bir de yeniden seçilsin diye seçim bütçesinden milyonlar verdiniz?!

KHK'lılara gelene kadar HDP'lilere oy kullanma hakkını niye verdiniz? Ya da başka bir değişle, oy kullanma haklarını neden ellerinden almadınız?

Bu oy kullanma hakkını neye göre insanların elinden alacaksınız veya hangi insanların elinden alacaksınız?!

Son bir soru: Bu konudaki kriterleriniz de 17/25 kriteri gibi mi olacak?! 17/25 sonrası "Paralel diye bir şey yok" diyen baş köşedeki Hayati Yazıcı, Hocaefendi hakkında kötü konuşmamak gerek diyen ve Meclis Başkanı olarak ödüllendirilen Mustafa Şentop, Büyükelçi olarak ödüllendirilen Şaban Dişli, düne kadar hala hocasına hürmet eden ve devlet eliyle ödüle boğulan Zaman gazetesinin sahibi Fettah Tamince gibi yani...