15 Temmuz ASLINDA BİZİ ALMAK içindi...

15 Temmuz dan sonra FETÖ’cülerin değil gerçek vatanseverlerin FETÖ’cü ilan edildiğine ŞAHİT oldum. Sıfır iltisaklı oldukları önceden de alenen bilindiği halde, FETÖ’cü ilan edildikten sonra MAHKEME kayıtlarıyla temize çıkıp ispatlanmış ve hala göreve döndürülmeyen MASUM MAĞDURLARI gördüm...

“TANKA ÇIKANLAR HAZIR OLUN, SIRA SİZDE”  başlığı ile tüm gerçekleri ortaya koydum. Nitekim akabinde hakikaten tanka çıkıp üzerine bir de GAZİ olmuş Bakanlık Müfettişi İ.B. ve pek çok gazi  FETÖ’cü ilan edildi. 15 Temmuz Gazisini tam 3 sene alenen FETÖ’cü yaptılar! Gazi ilan ettiklerine bile 'Gazi' maaşı vermediler!

Yetmedi; KPSS yolsuzluğunu 18 yıl önce bulduğumuz, 15 bin kişilik listeyi devlete verdiğimiz, sonrasında Darbe Araştırma Komisyonuna çıkıp da “Kahraman” ilan edildiğimiz ekip arkadaşım Hakan Akbaba yı da “Paralel Şüphesi” ile KHK ile işinden edip FETÖ’cü ilan ettiler! Sıfır iltisaklı olduğu mahkeme kayıtlarıyla ispatlanan ve PARALELİ bulan gerçek KAHRAMANI bile FETÖ’cü ilan edip etkisizleştirdiler!!!
Türkiye Cumhuriyeti'nin rütbesiz kahramanı Abdullah Çatlı'nın yeğeni Alp Eren Çatlı başta olmak üzere, ülkücülerin inine girip FETÖ'cü yapmak istediler. Bu ülke adına gelişim sağlamış, üretmiş bilim insanlarını, profesörleri sıfır iltisaklı oldukları halde FETÖ'cü ilan ederek işlerinden ettiler.

Ve anladım ki 15 Temmuz ASLINDA BİZİ ALMAK içindi... Zira FETÖ zaten yönetiyordu, her yerdeydi... Geriye FETÖ’nün hala yönetimde olmasını eleştiren ve ayağına dolanan biz VATANSEVERLER kalmıştık.

15 Temmuz'un ertesi günü hazır olan listelerle tam 139 bin 282 kişiyi KHK ile işlerinden attılar. Gerçekte FETÖCÜ olanlar, olduğunu bildiklerimiz, belgelerle ortaya koyduklarımıza dokunulmazken, gösterimlik sonradan biat etmiş bazı FETÖCÜ'lerin dışında, masum onbinlerce vatanseveri işlerinden, ekmeklerinden, sosyal güvencelerinden edip, bu yolla da toplum içinde İTİBARSIZLAŞTIRDILAR! .

Türkiye Cumhuriyetini topsuz, tüfeksiz, kansız ELE GEÇİRDİLER!

Bugün bu bir kez daha ispatlandı! Başta Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan’ın tahliyesi olmak üzere, Zaman Gazetesinin sahibi ve 17/25 sonrası alenen FETÖ elebaşı Gülen tarafında olduğunu beyan eden FETTAH TAMİNCE’ye zerre dokunulmaması, “Hocaefendi” söylemlerini 17/25 sonrası ısrarla sürdürenin TBMM nin başına getirilmesi, “Paralel diye bir şey yoktur” diyen Hayati Yazıcı’nın başköşeye oturtulması, Şaban Dişli’lerin Büyükelçi yapılması, Bülent Arınç’a tahtının verilmesi, Merve Kavakçı ve 7 sülalesinin ülkemizde başkaları yokmuş gibi Külliye ye kök salması ile ALENEN görülmektedir ki; bu ülke FETÖ’cülerin elindedir!

Ben ve benim gibiler bu durumla ölümüne mücadele etmeye çalışıyor. 7 milyonluk gruplarımın olduğu Facebook adresim kapatıldı... Haber sitelerime sürekli SİBER saldırılar düzenleniyor. Tüm zorluklara karşı, olmayan HUKUK ve ADALETE karşı ÖLÜMÜNE davasının peşinden gidenler de; bir gün karakolda, bir gün adliyede ifade veriyor!

Bir bildiği vardır” cılar olduğu sürece FETÖ usulü BİAT kültürü devam etmektedir. Ülkeyi kurtuluşa götüren yol; YANLIŞA YANLIŞ demekle başlamakta ve mücadele gerektirmektedir.


Ben kendi adıma şunu hep ifade ederim ki; benim ne zihniyetim ne de safım değişmedi asla da değişmez. İnandıklarım değişti, birlikte yola çıktıklarımız yoldan saptı! Şimdi bu yolda siyasi ve bürokratik tüm kaleleri zaptedilmiş halk olarak  YALNIZIZ!
 
Bunun bir savaş olduğunu anladığınızda bu satırları yazan ve gerçekte mücadele eden, pusulası vatan olan bizleri de bulamayacaksınız. Yapmanız gereken tek şey yanlışa yanlış demek, fikren de olsa mücadele vermek!

Başka bir Türkiye yok!