Telegramın anlık buluşma merkezi olduğunu; tanımadığınız insanların, sizde ekli olmayanların bile sizi görebileceğini, yazabileceğini, kime ne kadar mesafede olduğunuzu bildirdiğini biliyor musunuz?

Telegrama geçtiniz ama...

Telegramın anlık buluşma merkezi olduğunu; tanımadığınız insanların, sizde ekli olmayanların bile sizi görebileceğini, yazabileceğini, kime ne kadar mesafede olduğunuzu bildirdiğini biliyor musunuz?

Yine Telegram’da siz o gruplara ekli olmasanız da, sizde ekli olanların hangi gruplara katıldığını ve konuştuklarını da görebiliyorsunuz. İşte asıl GİZLİLİK ihlali budur...

Sosyal medya kullanım amacı önemli...
Geçmişte genel olarak siyasilerin kullandığı bir platformdu Telegram... Şimdi ise her tür kötü amaca hizmet eden kişilerin, grupların size, eşinize, sevgilinize, çocuklarınıza, tanımayan, ekli olmayan kişiler tarafından çok rahat ulaşabileceği bir platform... Facebook ve İnstagramı kullanıp, sahibi aynı olan, aynı kullanım koşullarına sahip Whatsapp dan neden kaçıyorsunuz bilemedim...

Yıllardır sürdürdüğüm araştırmalarım neticesinde, Telegram gibi anlık buluşma proğramları, Türk aile ve ahlak yapısının bozulma sebeplerinin başında geliyor.

Artık eşler kavga edince dışarı çıkıp, iki turlayıp gelmeyebiliyor... Eskiden olsa; 2 dk. da, ayaküstü kimi bulacak derdiniz... Şimdi Telegram gibi anlık buluşma proğramlarını açıyor; en yakınındakileri tarıyor ve ulaştıkları zaten ulaşılabilir olmak için kendilerini “GÖRÜNÜR” yapıyor.

Kadınlar da erkekler de artık eşleri veya sevgilileriyle tartıştığı zaman kafa dağıtmak adıyla anında tanımadığı kişilerin SÖZDE teselli ve ilgisine başvurabiliyor... İşte tüm bu anında bulabilme, buluşabilme proğramları nedeniyle artık kimse ilişkisini gözden geçirmiyor, kendisini düzeltme, uzlaşma, onarma yoluna gitmiyor.

Kitabımda tüm ayrıntılarıyla yer vereceğim üzere; Türk aile yapısını ve ahlakını da işte bu tür proğramlar bozuyor!
Unutmayın ki şeytan boş durmuyor...

Birgün siyasilere bu durumu anlatıp ikna edebilirsem veya  siyasi yetkim olursa; bu ülkedeki birbirini tanımayanların anlık buluşma, görüşme platformlarının tamamını kaldırtacağım. Aksi taktirde çok yakında topumun TEMEL yapı taşı olan, AİLE diye bir şey kalmayacak!

*Türk aile birliğinin ve ahlak yapısının bozulma sebeplerine dair araştırmalarımda kitabımda yer vereceğim çalışmalarımdandır...