Akdeniz Üniversitesi Personel Dairesi Eski Başkanı Hüsnü Gülez, FETÖ’nün oyununu mahkemede bozdu. Mahkeme FETÖ’cülerin kumpası ile işinden atılan Gülez’in iadesine karar verdi.

FETÖ'cü olmadığı gerçek FETÖ'cüler tarafından bilinen Hüsnü Gülez, FETÖ'nün ayağının altından ilk çektiklerinden olmuştu. FETÖ Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek’in ifadesine göre, Fettullahçı Terör Örgütü’nün kritik noktaları ele geçirmede kullandığı iki önemli konumdan biri İnsan Kaynakları, diğeri de İstihbarat idi.Konumu gereği FETÖ için son derece önemli olan AÜ. Personel Daire Başkanı Gülez, elbette ki kendisinden olmadığı için FETÖ' nün ilk hedefiydi. FETÖ yapılanması ile hâlihazırda mücadele edenlerle karşı karşıya kaldığı kumpas oldukça çetin olmasına rağmen, Gülez haklı mücadelesini sürdürdü ve iade i itibarla birlikte Akdeniz Üniversitesi’ndeki görevine iade hakkını da kazandı.

FETÖ’cü olmak bir yana, FETÖ ile mücadele eden isimler arasında adı geçen Hüsnü Gülez, pek çok FETÖ/PYD davasında ‘açık tanık’ olarak dinlendi. Aynı zamanda FETÖ sanığı olarak yargılanan isimlerin Bylock yazışmalarında Hüsnü Gülez için “Paralel Düşmanı” ifadesini kullanmaları da, o dönemdeki FETÖ irtibatlı kişilerin Gülez’e neden kumpas kurduğunu ortaya koydu.

resim109637

Avukat Rıdvan Yıldız FETÖ Kumpasını Yargıdan Döndürdü

Antalya Barosu’nun ve Türkiye’nin en başarılı Avukatlarından Rıdvan Yıldız, FETÖ’ye karşı bir zafer daha kazandı… FETÖ ile mücadelesi bilinen, bu bağlamda FETÖ mağdurlarının da davalarına önem veren Avukat Rıdvan Yıldız, FETÖ’nün alt edemedikleri arasında.

Mahkeme kararı sonrasında görüştüğümüz Gülez konuya dair şu açıklamalarda bulundu:

“FETÖ ile mücadelem devam edecek”

Devletim ve kurumum adına, bugüne dek vermiş olduğum mücadeleyi aynı şekilde sürdüreceğim. Görevim süresince usulsüz taleplere rıza göstermedim, bu uğurda da kişisel bedel ödedim, öderim de. Devletin ve görevlerin devamlılığı esastır. Bu bağlamda kariyerimi, maaşımı, kişisel tüm çıkarlarımı geçmişte de hiçe saydım, yine sayarım! FETÖ iltisaklısı olarak halen üniversitede aktif görev yapanlar var. Bunlarla ilgili birçok suç duyurusunda bulundum, bulunmaya da devam edeceğim.

“Başka Bir Türkiye Yok!”

Ülkemizi işgal girişimi tehlikesini korumaktadır. İnsanların ekmeğiyle, kariyeriyle ve daha ötesi onuruyla oynamak yoluyla etkisizleştirmek bu aşağılık Fettullahçı Terör Örgütü’ne yaraşır… Bazılarının alternatifi olabilir, kan uyuşması olabilir ancak, bizim gibi vatan sevdalılarının gidecek başka yeri de, uyuşacak kanı da yok! İşte bu nedenle kişisel çıkarların tamamını bir kenara bırakıp, ülkemiz adına mücadelemizi sürdürmeli, haksız taleplere ve vaatlere eyvallah etmemeliyiz.
Ülkemiz son FETÖ’cü den arınana kadar mücadelem devam edecek, devletimin ve bu konuyla yegâne mücadele veren Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceğim.

resim946204

resim133724





Kaynak: Banu Barlas