Konyaaltı Öğretmenevi'nin 18 Mart Şehitleri anma ve Çanakkale Zaferi gününe özel şehit ailelerine düzenlediği kampanya devam ediyor. 18-23 Mart tarihleri arasında tüm şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz hizmet sunacaklarını açıklayan kurum müdürü Mehmet Kosat'ın davetine icabet eden şehit yakınları, aldıkları hizmetten son derece memnun.

resim546934

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen kampanyaya katılan 15 Temmuz Vatan Şehitleri Derneği Başkanı Meltem Kılıç ve diğer şehit aileleri, gerek Öğretmenevi'nde gördükleri ilgiden gerekse hizmetten son derece memnun kaldılar. Dernek Başkanı Kılıç memnuniyetini dile getirmek için teşekkür mesajı yayınladı. İşte o mesaj:

"18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve  Şehitlerimizi anma etkinlikleri çerçevesinde vatan için can verip şehadete giden şehitlerimiz ve onların yol arkadaşları Gazilerimize olan minnettarlıklarını gösterebilme amacı ile "ben ne yapabilirim" diyerek bu onurlu ve Şerefli gün ve  hafta dolayısıyla duyarlılıklarını gösteren  Konyaaltı Öğretmenevi yönetimince bizzat afiş yaptırarak 5 gün boyunca şehit ve Gazi Ailelerine konaklama haricindeki Tüm Hizmetleri ücretsiz olarak sunulması nedeni Milli Eğitim Müdürümüze ve öğretmenevi Müdürümüz Mehmet KOSAT beylere bir şehit annesi ve ayrıca 15 Temmuz Vatan Şehitleri Dernek Başkanı olarak teşekkür ediyorum."
Meltem Kılıç


Kaynak: Banu Barlas