İsrail Ürünlerine Boykot Başladı

Parayı dünyadaki her şeyden çok seven İsrail'e verilecek en büyük ceza yine parayla olur. Bugüne dek İsrail'e karşı yürütülen boykotların hemen hepsinden olumlu sonuç alınmıştır. İsrail dünya ekonomisinin % 20'sine sahip. Dört bir yanındaki tüm ülkelerle husumetli olan İsrail'in tek dayanağı şu an Türkiye. Filistinli Müslümanlara yapılanlara, mazluma karşı yürütülen zulme sessiz kalmak istemiyorsanız sesinizi çıkartmanın en iyi yollarından biri muhakkak ki İsrail'in gelir kapısını sekteye uğratmak olacaktır.

Sosyal medyada ve halk arasında İsrail'e duyulan öfke, beraberinde boykotu getirdi. Türk halkı İsrail ürünlerini boykot kararı aldı.

Boykot kararına istinaden İsrail malı olan ürünleri araştıp sizlere sunmak istedik ancak gördük ki, fırsattan istifade rakip firmalar birbirlerinin ürünlerini öldürmek için yanlış bilgilendirme ve yayınlarda bulunmuşlar. İsrail'e ait olmayan ürünler bile İsrail ürünü olarak teşhir edilmiş ve bu yolla rakip firmaların ürünlerini ekarte etmek hedeflenmiş.

Biz bu yanlış ve taraflı bilgilendirme ve paylaşımlara alet olmak istemedik ve bu nedenle sizlere İsrail'e ait barkot numarasını vermekle yetindik şimdilik. Aşağıda yer alan barkotlu tüm ürünler İsrail'e aittir. İsrail'e boykot uygulamak isteyenlerin barkot numarasına bakarak ürün almalarını tavsiye ediyoruz. Ne yazık ki, internet denen uçsuz bucaksız bilgi şelalesinde İsrail malı ürünlere dair gerçek ve sağlıklı hiç bir bilgiye ulaşamadık. İsrail malı olan veya üzerinde İsrail barkodu gördüğümüz ürünlerin resmini çekelim, teşhir edelim ve sosyal medyada yaygınlaştıralım. 

Türkiye'nin barkot numarası 869. Barkod'u 869 olsa dahi ürünler TÜRK Malı olmayabilir. Bu nedenle aldığınız ürünün 'MADE İN' ibaresinede dikkat etmeniz gerekiyor. İsrail malını ayırt etmek son derece güç çünkü üretim yerleri değişiyor. Bu nedenle en iyisi mümkünse tüm alışverişlerimizi Türk mallarına yöneltelim. 869 nolu kodları tercih edelim, kendi ülkemizin ekonomisine katkıda bulunurken, zalimlere güç vermeyelim.

resim899059

resim108991


Kaynak: Banu Barlas