Kılıçtaroğlu, Türkiye'nin İsrail Jetlerine yakıt sattığı ve Kürecik'deki radarın İsrail'e bilgi verdiği iddialarında bulundu. Bu iddialar kısa süre içinde sosyal medyada dalga dalga yayıldı ve sosyal medya kullanıcıları Türkiye'nin İsrail'e bu hizmetleri kesmesi yönünde propaganda yapmaya başladılar. Söylentiler Başbakanın kulağına ulaşınca, Başbakan şu şekilde açıklamalarda bulundu:


İçerideki dalkavuklar

Gezi'de, 17 ve 25 Aralık'ta, 30 Mart'ta başaramadıklarını 10 Ağustos'ta yapmak istiyorlar. Biz olsakta olmasakta bu ülkenin istikbali hiçbir ülkenin odağın ipoteği altına alınmasın. 2002'de Cenin'deki İsrail katliamlarına merhum Bülent Ecevit'e dışarıdaki baskıdan çok içerideki dalkavuklar baskı yaptı. Tepkiler üzerine 15 günde 4 kez özür diledi. Batı'dan çok içerideki ihanet şebekeleri üzerimize geliyor. Neymiş Türkiye İsrail'e jet yakıtı satıyormuş. Çıkınınızda sadece yalan var. Enerji Bakanım kaç kez böyle olmadığını açıkladı.

Omurgalı olun!

"Kılıçdaroğlu çıkmış, 'Kürecikteki radar İsrail'e bilgi veriyormuş' vay gafil! Omurgalı olun omurgalı!"
"Kürecikteki radar NATO üyesi olmamız nedeniyle bizim talebimiz üzerine savunmamız için getirilmiştir."

Paralel Yapının başına da seslenen Başbakan şöyle çıkıştı:
"Pensilvanya'daki zat Gazze için taziye mesajı yayınlamış. Ancak efendisi İsrail'i tek kelime eleştirmiyor. Yazıklar olsun!"


Kaynak: Banu Barlas