Kahraman Türk hackerları İsrail'in 50 sitesini ve televizyon kanallarını hackledi. Türkiye'ye yönelik olumsuz her durumda,olumsuzluğu yaratan ülkelere karşı siber saldırıda bulunan Türk hack takımı 'Ay Yıldız Tim' İsrail'e yönelik giriştiği siber savaşta İsrail'i hakladı.

Bundan önceki dönemlerde ABD'nin Savunma Bakanlığı'nın internet sitesini hackleyerek de adını dünyaya duyurmuş olan kahraman Türk Timi, İsrail sitelerine Türk bayrakları yerleştirerek, İsrail'n saldırıları sonucu yaralanan Filistinlilerin fotoğrafları ve "Gazze yalnız değildir" yazısını sitelere kapak yaptı.

Ayyıldız Tim'in İsrail sitelerine yerleştirdiği hack açıklaması ise ise şu şekilde; " İTrail için ezan vakti. 2.'si televizyon sitesi olmak üzere toplamda 50 İTrail sitesi Hacked. Bu hacleri bizi seven, dualarıyla da olsa bize destek olan gerçek dost ve kardeşlerimize armağan ediyoruz. Ayyıldız Tim İnternational Force ekibi selam eder"

Kahraman Ayyıldız Tim'in İsrail'e yönelik yapmış olduğu siber savaştaki gösterdiği başarı ve verdiği mesaj ise çok kısa bir süre içersinde sosyal medyaya yayılarak büyük taktir topladı. Türk halkı bugüne dek her türlü katliamcıya ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanına yönelik yapılmış düşmanlığa karşı alınan siber zaferlerle gurur duymaktadır.

Banu Barlas Okumuş


Kaynak: Banu Barlas