Eğirdir Huzurevi’nde sular durulmuyor. Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan’ın FETÖCÜ olduğuna dair BİMER’E, CİMER’E, Eğirdir Kaymakamlığına ve Isparta Milletvekillerine. Bakanlıklara yapılan tüm şikâyetlere rağmen, Müdür cüretkârca meydan okumaya devam ediyor!

Geçtiğimiz yıl hakkındaki şikayetlere istinaden kendine çeki düzen vermek yerine; “ O şikayet edenlerin kim olduğu nasılsa bana gelir!” şeklinde meydan okuduğu iddia edilirken, müdürün kendisini şikayet eden yaşlıları bu şekilde tehdit etmesinin arkasındaki güç ne?!

Dövülerek Kalçası Kırılan ve Tartaklanan Yaşlıların Hesabını Kim Soracak?!
     

Huzurevi Müdürünün koruma gibi kullandığı yaşlı sorumlusu Hurşit Yıldırım; “Bütün Ak Partililer Şerefsiz” derken, Ak Partili olup buna tepki gösteren yaşlının birini tartaklayıp, düğmesini kopartıp, diğerini yemek yediği masada yere çakarak kalçasının kırılmasına sebep olmuştu. Konuya dair yaşlıların da tüm şikâyetlerine rağmen Hurşit Yıldırım adındaki yaşlı başkanına “Kınama” dan başka bir ceza verilmemekle birlikte, olayların üstünü örtmek için apar topar başka bir yere tayin edildi.

FETÖCÜ olduğunu alenen ve gururla ortaya koyan ve Huzurevi Müdürünün en yakını olan Hurşit Yıldırım’ın yaptığı darp, kasıtlı adam yaralamak, hele ki huzurevine sığınmış yaşlıları bu yolla tedirgin etmek hangi huzura sığar bilemedim!
Kızı ve damadının FETÖ’nün yurt dışındaki okullarında öğretmen olduğunu , torunlarının Amerika’da yaşadığını gururla söyleyen, 17/25 sonrası hala daha FETÖ ye Hocaefendi diyen Hurşit Yıldırım’ı koruyan müdürün zihniyeti aynıdır!

Huzurevinde yaşanan tüm bu huzursuzluklara istinaden huzurevi sakinleri ile birlikte şikâyetçi olduğum huzurevi müdürünün de malumu idi; şikayetçi olduğum dönemlerde huzurevinin internet sitesine yapmış olduğum değerlendirmeyi beğenmeyen Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan; değerlendirmemden duyduğu hoşnutsuzluğu “İT” nitelemesi ile yapmıştır. Aşağıda ekran resimlerinde göreceğiniz üzere, Müdür Aytekin Erdoğan, klasik FETÖ taktiği ile SÖZDE meydan okumuştur.

“Siz ne derseniz deyin, ne yaparsanız yapın, İtsiniz, ben Kervanımı her türlü yürütürüm” demiştir alenen! Aşağıdaki ekran resimleri de bunun ispatıdır.

resim293438

resim281023

resim246087


Kaynak: Banu Barlas