Halkbank Antalya Kepez Belediyesi ile yaptığı anlaşma işbirliği çerçevesinde 'Kepez Kart' ı hayata geçiriyor. Kepez Kart uygulaması Halkbank ile atılan imza töreniyle hayat buldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün 70 projesinden biri olan 'Kepez Kart', Kepez bölgesine aidiyet duygusu oluşturmak için hayata geçiriliyor. Halkbank finansörlüğünde ve güvencesindeki Kepez Kart sahiplerine, bundan böyle bölgede  özel imtiyaz sağlanacak . Kepez Kart sahipleri,  yapılacak özel indirimlerden faydalanacak, çeşitli noktalardan indirim sağlanacak ve Halkbank Kepez Kart ile anlaşma yapan esnaf da daha fazla kazanacak.

Halkbank Kepez Kart ile üye işyerlerinden yapılan alışverişlerde çok özel indirimler ve ödeme kolaylıkları sağlanacak. Yine Kepez Kart kullanıcılarına belediye harç ve vergi ödemelerinde de kolaylık sağlanacak. Hakan Tütüncü'nün konuya dair yaptığı açıklama ise şu şekilde: " Kepez Kart ile sağlayacağımız kolaylıklar bizim 70 seçim vaadimizden biriydi. Bu yolla hem halkın karlı alışveriş yapıp, ödeme kolaylığı sağlanmasını, hem de esnafın kazançlı çıkmasını, işlerinin hareketlenmesini hedefliyoruz. Esnafımızın kar marjını arttırabilmek için, bu kolaylıkları hem vatandaşımıza hem de esnafa sunmak istiyoruz. Vatandaşımıza ve bölgedeki esnafımıza çok önemli avantajlar sağlayacak ve aidiyet duygusu etrafında bölgemizdeki hemşerilerimizi birleştirebilecek. Bu kartın yaygınlaşması ile birlikte, çeşitli sosyal amaçlara dönük adımlar da yapılabilecek. İnanıyorum ki hem esnafımız hem de halkımız mutlu ve memnun olacak " dedi.

resim639384


Banu Barlas Okumuş


Kaynak: Banu Barlas