Diyarbakır Lice’de teröristler boş karakolu bastılar, boş araziyi taşladılar. Tek bir askerin dahi olmadığı boş karakolu taşladıktan sonra da, ağaç üzerine attıkları Türk bayrağını alıp aşağı indirdiler.

Provokatör basının da alet olduğu görüntülerin hiç birinde Türk bayrağı direkte değil! Önce Türk bayrağını ağacın üzerine koydular, arkasından ağaçtan indirdiler. Yani kimsenin Türk bayrağını direkten indirdiği falan yok.

Dağda 35 senedir iç ve dış düşmanların parasıyla beslenen PKK’nın bir kısmı paralı askerliğe aşağıda devam ediyor. Eylem planı senaryo ediliyor, sahneleniyor. Bunu yaparken de Türk halkını nasıl kışkırtacaklarını çok iyi bildikleri için, gerçekte olmayan, olamayacak şeyleri algı yönetimiyle kurguluyorlar.

Karakol basmak, karşısında olmayan askeri taşlamak, direkte olmayan Türk bayrağını indirmek gibi sahneleri doldurmak da, içimizdeki vatan haini bir kısım medyaya düşüyor! 35 senedir PKK’yı kim niye beslediyse, bu uğurda onca para harcadıysa, elbette uyuşturucu ve silah ticaretleri sekteye uğradığı için, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemedikleri için yine beslemeye ve üzerimize salmaya devam edecek.

Aslında kendi içinde bölünmüş ve terörist yanlısı bu kadar gezici varken bugün hala bütünlüğümüzü korumamızı % 63 çoğunluğumuza borçluyuz!

Banu Barlas Okumuş

resim823061


Kaynak: Özel Haber