Aylardır muallakta kalan Ak Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanlığına Özlem Güzel Küçükballı getirildi. Gazipaşa halkının yoğun isteği ile birlikte, Gazipaşa teşkilatının ve Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik'in de desteğini alan Küçükballı, göreve başlar başlamaz seçim çalışmalarına start verdi.

Gazipaşa Kadın Kolları Başkanlığı görevine başlayan Küçükballı kadın  kolları ile düzenlediği toplantıda da tam destek aldı. Toplantıya tam kadro iştirak eden kadın kolları, seçim süreci boyunca ve sonrasında Özlem Güzel Küçükballı'ya destek olacaklarını belirttiler.

Gazipaşa Ak Parti İlçesi teşkilatında yapılan toplantıya İlçe Başkanı Bahattin Akşit, Gençlik Koları Başkanı Ömer Kileci ve çok sayıda partili katıldı. Kadın Kolları Başkanı Özlem Güzel Küçükballı başkanlığına ve seçim sürecine ilişkin şu şekilde açıklamada bulundu:

"Teşkilatımızla ve kadın kollarımızla ilk defa toplanmış bulunmaktayız. Bana destek olan ve partim adına güç veren herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşan seçim sürecinde oy için değil, istek ve ihtiyaçları tespit için çalışıyor olacağız. Gazipaşa'da Ak Parti yönetime geldiği günden bugüne dek, halk hizmet farkını ve kalitesini muhakkak ki taktir etmiştir ve edecektir. Yerel yönetim bazındaki değerlendirme ve taktirlere ek olarak, iktidar partisi olmanın verdiği güçten yararlanmak niyetindeyiz. Gazipaşa yönetimi olarak bize düşen görev, ilçemizi kalkındırmak ve geliştirmektir. Bu doğrultuda tüm ilçe halkının desteğine ve işbirliğine ihtiyacımız vardır. Gazipaşa için hep birlikte yürüyeceğimiz bu yolda, Allah yar ve yardımcımız olsun."




Kaynak: Banu Barlas