Antalya'da motorseverler 29 Ekim Cumhuriyet bayramına hazır. Antalyalı motorseverler tarafından düzenlenen milli bayram etkinliklerine bir yenisi de 29 Ekim Perşembe günü eklenecek.

Geçtiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Selçuk Güleç isimli motorsever tarafından düzenlenen organizasyonda Minicity'de buluşan Antalyalı motorseverler, son derece renkli görüntülere sahne olmuştu. 7'den 70'e herkesin Türk Bayrakları ile katıldığı gösteri sonrası yapılan kortej de son derece ihtişamlıydı.

Motorseverlerin buluşma noktası bu kez Antalya Akvaryum... 29 Ekim Perşembe günü 12.00'da Akvaryum önünde buluşacak olan Motorseverler 14.00'da kortej şeklinde Terra City'e doğru hareket edecekler. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve çeşitli yarışmaların da yer alacağı organizasyon Terra City önünde son bulacak.

Milli güvenliğin sağlanamadığı gerekçesiyle bayramların yapılmaması çok sayıda sivil toplum örgütünün ve ortak etkinliğe sahip gurupların kendi düzenledikleri organizasyonlarla bayram düzenlemelerine sebep oldu.

Türk toplumu adına ihtiyacımız olan yegane unsur olan birlik ve beraberlik bu tür organizasyonlar sayesinde çok daha anlamlı hale geldi. Selçuk Güleç tarafından yapılan etkinliklerin en güzel yanı, din, dil, ırk ve siyasi parti gözetmeksizin tek bayrak altında insanları bir araya getiriyor olması.

Şehitlerimiz ve ülke bütünlüğümüz için Selçuk Güleç tarafından düzenlenecek olan Cumhuriyet Korteji'ne tüm Antalya halkı davetlidir.

Selçuk Güleç tarafından yayınlanan organizasyon bildirisi şöyledir:

SEVGİLİ MOTOSİKLET SEVERLER!
*** LÜTFEN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİNİZ***
HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLAMAK, ŞEHİTLERE SAYGIMIZI BİR KEZ DAHA SUNMAK İÇİN BİR ARAYA GELİP "TEK YUMRUK" OLACAĞIZ.
BU BİR KULÜP VEYA DERNEK ETKİNLİĞİ DEĞİLDİR.
CUMHURİYETİ KUTLAMAK VE SAHİP ÇIKTIĞIMIZI GÖSTERMEKTİR.
BAYRAĞIMIZ MUTLAKA YANINIZDA OLMALIDIR...

Buluşma Saati : 12.00

Buluşma Yeri : Akvaryum Üstteki Oto Park
Hareket Saati : 14.00

Geleneksel Hale Gelen Hobi Guruplarının ( Motosiklet , Vosvos, Klasik Arabalar ve Ofroad Guruplarının) Oluşturduğu Cumhuriyet Kortejimiz İçin Geri Sayım Başladı.

Bu Günlerde Daha Bir Anlam Kazanan Bu Etkinlikler, 
Şehitlerimizi Anmak, Birlik ve Beraberlik Masajları vermek ve Cumhuriyetimizi Kutlamak için Güzel Bir Vesiledir.

Cumhuriyet Sürüşümüze Katılacak Gurupların Gurup Bütünlüğünü ve Renklerini Öne Çıkaracak ;
- Gurup Kıyafetleri
- Gurup Flamaları ve Görselleriyle 
Renkli ve Örnek Bir Kortej Oluşturmak için 
D A V E T L İ S İ N İ Z.


Selçuk Güleç


Tüm bu güzel etkinliklerden ortaya çıkan ana fikir ise : Dininiz, diliniz, ırkınız, düşünceniz, siyasi partiniz ne olursa olsun, bayramlarımız ortak paydamız, vatan ortak kaygımız olsun...

ÖZEL HABER
Banu Barlas


Kaynak: Banu Barlas