Meral Akşener Antalya mitingi sonrası Porto Bello Otel’de Ka.Der Antalya Başkanı Uğur Karaca ile bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi’nde Genel Başkanlığa aday olan Akşener Kadın Adayları Destekleme Derneği Antalya Başkanı Uğur Karaca’yla görüşmesinde şunları kaydetti:

“Ben siyasi hayatımda hep kadın hareketiyle birlikte yürüdüm. Destekleriniz benim için çok önemli. Kadın hareketini çok önemsiyorum, siyasi hayatım boyunca hep kadın hareketinin içinde oldum. En kısa zamanda çok daha geniş bir şekilde görüşmeyi çok isterim.Ka.Der’in çalışmalarını kuruluş aşamasından itibaren izliyor ve kadın siyasetçilere verdiği destek çalışmalarını çok önemsiyorum. Beni desteklediğinizi belirten nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum ve desteğinizin devamını bekliyorum.”

Ka.Der Antalya Başkanı Uğur Karaca:

“Bizim alanımız zaten seçilmiş ve atanmış kadın sayısını arttırmak ve kadın liderlerin ön plana çıkmasını sağlamak. Tüm karar mekanizmalardaki kadın sayısını eşit seviyeye getirene kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bu nedenle siyasi bir partinin liderliğine aday olmanızı destekliyor ve başarılar diliyoruz.

İnanıyorum ki sizin başkanlığınızla daha fazla sayıda kadın karar mekanizmalarına gelecek ve seçilebilir sıralarda yer bulacaktır. Sizden beklentimiz budur.”

Özel Haber
Banu Barlas



Kaynak: Banu Barlas