Paralel Yapı'nın MİT TIR'ları ihanetine Cumhuriyet Gazetesi'nin manşetinden çanak tutan Can Dündar, hakkındaki kararın açıklanmasına dakikalar kala Adliye'nin önünde silahlı saldırıya uğramıştı.

'HÜKÜMET'TEN BİR KİŞİ BİLE BENİ ARAMADI'

Dündar, söz konusu saldırıyla ilgili şaşırtan bir çıkış yaptı, uluslararası arenada zor duruma düşürmeye çalıştığı devletten adeta ilgi bekledi.

Can Dündar attığı twitte 'saldırıdan sonra hükümetten geçmiş olsun mesajı gelip gelmediğini soruyorlar, hayır 1 kişi bile aramadı' şeklinde serzenişte bulundu.

TAKİPÇİSİNDEN KAPAK GİBİ CEVAP: HÜKÜMET FİLM ELEŞTİRMENİ Mİ?

Bir takipçisi ise Can Dündar'a oldukça ilginç bir cevap verdi. Sessizharf isimli kullanıcı, saldırının kurgu olduğunu ima ederek, Dündar'a 'hükümet film eleştirmeni mi, niye arasın seni' cevabını verdi.

resim102345

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I SUÇLAMIŞTI

Dündar, saldırıdan sonra yaptığı açıklamada 'Biz karşımızda Cumhurbaşkanı'nı bulduk. Bizi tehdit etti, şantaj yaptı. Bundan vazife çıkaranlar da bize ateş etti. Dilerim bundan utanır. Bundan sonra iki kez düşünür. Biz doğru bildiğimiz gibi yazmaya devam edeceğiz. Tehditler bizi yıldırmayacak' şeklinde küstahça ifadeler kullanarak mesnetsizce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlamıştı.


Kaynak: Banu Barlas