Fettullah Gülen Cemaati’nin yolsuzluk ve usulsüzlüklerini 2006’dan bu yana ortaya çıkaran, 2010 KPSS soygununa dair 15 bin kişilik soyguncu listesini devlete sunan bilişim uzmanını paralelci ilan edip paralel mücadelesi karşısında ekarte ettiler.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda görev yapan Hakan Akbaba isimli bilişim uzmanı, sosyal medya kullanıcıları ve KPSS hırsızlığını yayınlayan gazeteciler tarafından “Fettoş Düşmanı” olarak bilinmekteydi.

Peygamber Efendimize ve Türklüğe hakaret eden yabancı kaynaklı internet sitelerini çökertip yerine mehter marşı koyarak tanınmış olan Türk kahraman Hakan Akbaba, 10 yılı geçkin süredir Fettullah Gülen cemaatine açtığı savaş sonucunda “Paralel Şüphelisi” ilan edilerek kamu görevinden atıldı.

15 Temmuz sonrası “Paralel Şüphesi” ile görevinden açığa alınan Hakan Akbaba’ya 2 ay sonra verilen tebligat ile hakkında soruşturma yapılmadan ve ifadesi alınmadan görevine son verildi.

Resmi belgelerde yer alan ifadede ilgi çeken “Paralel Şüphelisi” ithamına tek bir delil sunulmadan ve ifadesi alınmadan görevine son verilen Hakan Akbaba, 2010 KPSS hırsızlarını ifşa ederek kamuoyuna ve basına elindeki delilleri vermiş, gazeteciler aracılığıyla da dönemin Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’ya elden mektup sunmuştu.

Bakanlara, vekillere ve gazetecilere fettosdusmani@hotmail.com adresinden mail atarak ihbarda bulunan Akbaba’nın aleyhinde paralelci olduğuna dair tek bir delil olmamakla birlikte, paralel olmadığına dair sayısız delil bulunmakta.

Tüm bu delilleri başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a ve Bimer aracılığı ile devlete ileten Akbaba’nın tüm uğraşları sonuçsuz kaldı.

Paralel, Paralel Olmayanları Ekarte Ediyor!

Hakan Akbaba, bundan 2 yıl öncesine kadar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Bilgi İşlem biriminde çalışırken, Fettullah Gülen Cemaatine karşı açtığı savaş nedeniyle FETÖ ile içli dışlı olan ve FETÖ sayesinde makam ve unvan sahibi olan kişiler tarafından daha küçük bir birim olan BESYO’ya görevlendirme adı altında iki defa sürülmüş ve bir kez de naklen atama ile cezalandırılmıştır.

Hakan Akbaba’yı açığa alan komisyon üyelerinin de FETÖ yapılanması ile geçmişte iyi ilişkileri olan kişilerden oluşuyor olması da cabası…

Paralel Yapı İz Bırakmama Derdinde

Aleyhlerinde en ufak delil bulunmayan insanları ‘Paralel Şüphesi’ ile işlerinden eden ve FETÖ’cü olarak Terörist damgası vuran paralelciler, suçu günahı olmayan kendilerine muhalif gördükleri kişileri önce işten atıyorlar sonra çağırıp ifade alarak dosyaları kapatıyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği üzere, at izinin it izine karıştığı bu düzende kurunun yanında yaşlar yakılıyor. Paralel olup olmadığı belli olmayanlar işlerine gelmeyen herkesi paralel ilan edip ekarte ediyor.

FETÖ’cü ilan edilmeyi hazmedemeyen, haksızlığa uğramış mağdurlara her gün yenileri ekleniyor. Sosyal medyada yapılan haksızlıklara en büyük tepkileri Ak Partililer karşı çıkıyor, isyan ediyor.

2. Dalga Haksızlığa Uğrayan Mağdurlarla Geliyor!

Paralel yapı, haksızlık yaptığı mağdurların isyanını iç isyana çevirerek 2. dalgayı iç savaş olarak çıkartmayı planlıyor. Aleyhlerinde delil bulunmayan binlerce mağdur isyan ediyor, kimi ise intihar ediyor. Haksız yere terörist ilan edilmiş olmanın verdiği psikoloji ile devlete güveni kalmayan insanlar, haksızlıklar karşısında bileniyor.

RTE: “ Bana Gelin” dedi ama…

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, haksızlığa uğrayanlara ve paralele dair bilgi sahibi olanlara açık adres olarak kendisini verdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteyen binlerce insan randevu aldı ve sıra bekliyor. Bu arada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmesi gerekenler ve BİMER aracılığı ile yapılan başvurular da sümen altı ediliyor.

Aleyhinde tek bir delil olmadığı ve paralel olmadığına dair sayısız delile sahip Hakan Akbaba ‘Parelel Şüphesi’ ile açığa alındığından itibaren bakanlara ve vekillere tek tek ulaşsa da, konuya dair kimse elini taşın altına koymadı!

Aşağıdaki linklerde Hakan Akbaba’nın cemaate karşı verdiği savaş karşısında bazı yayınları bulunmaktadır. 2010 KPSS yolsuzluğunu ve buna karışanları ifşa ederek habercilere elindeki delillerle sunan Hakan Akbaba’nın sunduğu delillere ve Gülen Cemaati düşmanlığına, dönemin Vatan Gazetesi muhabiri Kenan Butakın’da şahitlik ediyor. Yine youtube’da 2010 KPSS yolsuzluğuna karışanları ifşa ettiği video da ektedir.

Bu bilgiler Hakan Akbaba’nın kendi facebook sayfasından yazdığı yazılarla ispat edilebilir.
https://www.facebook.com/groups/118257471560586/search/?query=hakan%20akbaba

resim128300

resim242393

2- O günkü gazetenin linki ve birinci sayfası:
http://www.gazetevatan.com/iste-kari-koca-kpss-rekortmenleri-324509-gundem/
(Yukarıdaki facebook mesajları ve telefon görüşmeleri sonucu ortaya çıkan haber.)

resim608993

http://www.milliyet.com.tr/iste-kari-koca-kpss-rekortmenleri/gundem/gundemdetay/23.08.2010/1279930/default.htm


3- İfşa edilen isimler (Şu an hepsi tutuklanmıştır.)
http://www.burasiduzce.com/haber-detay.asp?id=2897&Turkiyeden_Dunyadan-iste_o_kari-koca resim867350

resim879682

resim517230

4- Hırsızlığın belgesi. Hakan Akbaba 15 bin kişilik isim listesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur. Savcı Şadan Sakınan'a deliller teslim edilmiştir.



Özel Haber
Banu Barlas





Kaynak: Banu Barlas