Yıllardır Orta Doğu'da kaynayan kazan taşıyor... Yarattıkları DAEŞ ve PKK'yı Orta Doğu'yu Türkiye ile beraber karıştırmak için istedikleri yere sürdüler. RTE Musul'da yapılan Türk katliamlarına istinaden "Teskeremiz var, gireriz, gerekirse bir teskere daha çıkartırız!" dediğinde SÖZDE Çözüm sürecini bitirip PKK'nın düğmesine yeniden basarak; " Al sen bununla uğraş" mesajını gayet net vermişlerdi.

Şimdi önce Suriye'den başlayıp Musul'a uzanan Türk ordusuna dur demek için sanal alemde algı yönetimi başlattılar. Çocukların girdiği oyun sitelerine Türkiye'de savaş çıkacağına dair mesajlar, videolar yüklediler. Savaş sahnelerini, eli yüzü kanlı insanları çocukların oyun sitelerinde paylaşmaya başladılar.

Son olarak  Musul'a girmemizle pek çok dış kaynak RTE'nin hastaneye yatırıldığını yayınlamaya başladı ve bu haber sosyal medyaya da düştü.

Uyanacağımız yeni güne dair; Antalya, Hatay ve Ankara için kimyasal saldırı korkusu yayılıyor bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada.

Bugün olmazsa muhakkak bir gün savaşın göbeğinde olacağız. 40 yıldır besledikleri PKK ve içimize yerleştirdikleri paraleller içeriden, 5 büyük ülke de dışarıdan üzerimize oynayacaklar. Zaten bizi içten bölme, birbirimize düşürme çabaları da o günlerin altyapısını oluşturmak için değil mi?!

Banu Barlas


Kaynak: Banu Barlas