Antalya’da CHP’den istifa ederek Ak Parti’ye katılan eski il başkan yardımcıları çatı adaya tepki gösterdi. CHP’den istifa ettikten sonra Ak Parti’ye katılan ve düzenlenen törenle tanıtılan yeni üyeleri; Mehmet Atmaca, Umut Doğan ve Salih Azizoğlu yaptıkları ilk açıklamada Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na yer verdiler.

Düzenlenen ortak açıklamada; “ CHP’nin çatı Cumhurbaşkanı adayını da gördükten sonra, ne kadar doğru bir karar verdiğimizi daha iyi anladık” dediler. CHP’nin iktidara gelmek için her yolu mübah gördüğünü söyleyen yeni Ak Partililer, paralel oluşumun parçası olan CHP’nin okyanus ötesi talimatıyla Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aday gösterdiğini belirttiler.

Paralel yapının uşağı haline gelmiş CHP’yi desteklemek yerine, gerçekleri görerek, paralel yapının ortağı olmak yerine savaşmayı tercih etiklerini sözlerine ekledi yeni Ak Partililer.

Belediye Başkanı Menderes Türel için “icraatçı, halkçı ve demokrat” nitelendirmesini yapan yeni Ak Partililer, sahip oldukları gücü Ak Parti çatısı altında Antalya halkına hizmet olarak kullanacaklarını ifade ettiler.







Kaynak: Özel Haber