Antalya’nın Kepez ilçesi, Gazi mahallesinde yaşayan bir ailede boşanmak istemeyen koca, kayınbiraderini öldürdü.Olay dün öğle saatlerinde meydana geldi.

Eşi Şahin D. ile geçinemediği iddia edilen Funda D. Abisi Mehmet Şahin’in evine yerleşti. 2 çocuğuyla birlikte abisinin evine yerleşen Funda D. Kocasına boşanmak istediğini söyleyince olanlar oldu.

Boşanma kararına sinirlenerek pompalı tüfekle kayınbiraderinin evine gelen kızgın koca, karısını ikna etmesi için kayınbiraderini tehdit eden koca, bu olmayınca sinirlenip evin önünde duran arabasına 6 el ateş etti. Bunun üzerine Kayınbiraderi Mehmet Şahin evden elinde satırla çıkarak Şahin D’nin üzerine doğru yürüdü. Mehmet Şahin’e pompalıyla bir el ateş eden koca, çocuklarının ve komşuların gözü önünde kayınbiraderini göğsünden vurdu.

Funda D.’nin 2 ve Mehmet Şahin’in 2 çocuğu el ele tutuşarak komşuların evine sığındı. 2 çocuğun babası ve diğer 2 çocuğun da dayısı olan Mehmet Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Şahin D. Tutuklanarak karakola götürülürken, polis olayla ilgili soruşmayı sürdürüyor.





Kaynak: Banu Barlas