Uğur Işılak’tan Başbakan Erdoğan’a iki yeni şarkı daha geldi. Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın seçime kadar olan sürecinde kullanması için yeni şarkılar hazırlayan sanatçı Uğur Işılak; “ Başbakanla aynı yolda yürüyoruz.” Dedi.

Işılak, hazırladığı yeni şarkıları Başbakanın onayına sunduktan sonra, Başbakanın kendisini arayıp tebrik ettiğini ifade etti. Erdoğan Işılak’ı arayarak “ Şarkılar çok güzel olmuş, emeğine sağlık” dedi. Dombra’dan sonra Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçim süreci için şarkılar yazıp besteleyen Işılak, yazdığı şarkılara esin kaynağı olarak Başbakan Erdoğan’ın kendisini gösterdi.

Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgeseli açıklamasından sonra TVNET’in canlı yayın konuğu olan Işılak; “ Türk halkının başbakanımıza olan sevgisini gördükçe duygulanıyorum. Bizim eserlerimizle heyecanlanmalarından da gurur duyuyorum. Biz başbakanla sıkça görüşüyoruz. Başbakan şarkılar için ; “ Eline sağlık, kalemine, yüreğine sağlık” dedi. Bir dava arkadaşı olarak görüyor bizi ve aynı yolda yürüyoruz” dedi.

Dombra'dan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim süreci şarkılarını da yazıp besteleyen sanatçı Uğur Işılak TVNET'e konuştu. Işılak, Başbakan Erdoğan'ın şarkıları dinledikten kendisini arayıp tebrik ettiğini söyledi.


Kaynak: Banu Barlas