Ak Parti’de sular durulmuyor… Türkiye’nin dört bir yanından yükselen seslere gözler kör, kulaklar sağır adeta! Ak Parti seçmeni ise körlerin-sağırların birbirini ağırlamasına karşı adeta tek yumruk, bozuk düzenle mücadele ediyor.

İddialara göre Antalya Muratpaşa Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Bozdemir’in istifası istendi ancak o istifasını vermedi. İstifa etme şartı olarak yanında yer alan Teşkilat Başkanı Metehan Coşkunsu’nun İlçe Başkanı yapılmasını şart koştuğu iddia edilen Bozdemir, ilerleyen günlerde istifa edecek ama aynı zincirin halkası olan Coşkunsu’yu yerine bırakarak kendisi de İl’e geçecek…

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir en son EXPO’da düzenlenen toplantıda yaşanan kriz ile gündeme gelmişti. Expoda ıçeri giremeyen bir üyenin serzenisine karşılık Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, vatandaşın üzerine yürümüş, yönetim kurulu üyeleri de Bozdemir’i zor tutmuştu.

İddialara göre aylar önce Ak Parti Genel Merkez’den gelen Koordinatör Milletvekilinin yaptığı araştırmalar sonrası Bozdemir’in görevden alınmasına karar verdi. 7 Mehmet’de gerçekleştirildiği iddia edilen bu toplantıda o zamanlar İl Başkanı Rıza Sümer ile arası çok iyi olan İl Başkan Yardımcıları Mehmet Çetinkaya ve Zekeriya Tonoğlu, Hasan Bozdemir’in görevden alınmaması için uğraştı. Koordinatör Milletvekiline Hasan Bozdemir’in görevde kalması ve onun yerine de yardımcısı olan İsmet Senekçi’nin istifa etmesi önerildiği iddia ediliyor.

Ak Parti seçmeni soruyor; İlçe Başkanı Hasan Bozdemir’in istifası neden alınmadı? Bozdemir’in istekleri kabul edilecek mi? Hasan Bozdemir’in yardımcısı Metehan Coşkunsu’nun İlçe Başkanı yapılması şartıyla Bozdemir’in istifa edeceği doğru mu?


RIZA SÜMER GÖREVE DEVAM MI?!

Mevcut il Başkanı Rıza Sümer’in yarattığı algıyla yönetimde kalacağı dedikodusu aldı başını gidiyor. Ak Parti seçmeni arasında infiale sebep olan bu iddianın gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor ancak, böyle bir şey söz konusu olsa genel merkezin asla açıklamayacağı ve bu nedenle de algı yönetimi yapıldığı düşünülüyor.

Yine Rıza Sümer’in seçim hezimetinin suçlusu olarak Menderes Türel’i gösterdiği, Belediyenin yersiz ve zamansız çalışmaları yüzünden oy kaybı yaşadığı gerekçesini beyan ettiği biliniyor. Ancak halk biliyor ki, Türel’in her ne kadar yer yer eleştirilen icraatları olsa da, Antalya genelindeki oy kaybı ile yerel yönetim stratejisinin alakası yok!

“Evet” e çalışmamak da “Hayır” a çalışmaktı!

Referandum seçimi hezimeti için Antalya teşkilatına yanlışın nerede olduğunu sormak, devenin boynunun neresinin eğri olduğunu sormaktan farksız doğrusu. Hani deveye soruyorlar ya; “Boynun neden eğri” diye… “ Nerem doğru ki” diye cevap veriyor deve ;)



AK PARTİ SEÇMENİ MEVCUTLARIN TAMAMININ FESHİNİ İSTİYOR!

Ak Parti seçmeni mevcut tüm teşkilatların feshini istiyor. Ak Parti içersindeki bayrak yarışı halini alan aynı zincirin halkalarının devam etme çabası süredursun, seçmen en ufak şaibesi olanı dahi istemiyor. Bu bağlamda mevcut teşkilat içinde yer alan tüm il ve ilçe başkanlarının ve yardımcılarının istifa etmesini veya görevden alınmalarını isteyen Ak Parti tabanı, hiç görev almamış kurucu üyelerle birlikte, adı hiçbir şaibeye karışmamış yeni jenerasyondan gençlerin de yönetimde yer almasını istiyor.

Banu Barlas





Kaynak: Banu Barlas