Son referandumda Ak Parti’nin mücadele ettiği Evet, Antalya'da  % 40.96 çıkarken, Hayır: % 59.04 çıktı. İl genelinde ciddi bir düşüş yaşayan hatta hezimete uğrayan Ak Parti’nin düşüş sebepleri o günden beri araştırıladursun, ildeki hoşnutsuzluğu gidermek için teşkilata sıvanan kollara Adil Öksüz’ü kaçırdığı iddia edilen Samsun Milletvekili Fuat Köktaş görevlendirildi.

Ak Parti Antalya seçmeninin teşkilatın geneli hakkındaki “Fetöcü” veryansınları arşı aştı aşmasına da, her nasılsa bu hezimetin suçluları bir türlü somut olarak ortaya koyulamadı. Antalya’ya temayül yapmaya gönderilen Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Adil Öksüz’ün Köktaş’a ait bir araç ile geldiği ve aynı araçla Tok’un evine gittiği iddiaları çürütülmemişken, Samsun’dan Batum’a geçen Öksüz, oradan da Kırgızistan’a geçmiş, Kanada sınırlarını zorluyordu.

Adil Öksüz’ü kaçırdığı iddia edilen Fuat Köktaş ve Ak Parti, bu iddialara sessiz kalmakla birlikte, iddiaları çürütmek, halka hesap vermek yerine, Adil Öksüz’lü Fuat Köktaş haberlerine erişim yasağı getirildi.

Antalya Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen temayül her zamanki gibi Ak Parti seçmenine duyurulmadı, üyelere mesaj veya bildirimde bulunulmadı ve temayülü hasbel kader sosyal medyadan öğrenenler ilçe binasına hücum etti. Gece yarısı geç saatlere kadar süren temayül sırasında teşkilat neredeyse tam kadro Muratpaşa’da idi.

Üyelerin temayülün duyurulmadığı şikayetine istinaden Köktaş; böyle bir zorumluluk olmadığını, teşkilat için önemli olanın mahalle başkanları ve teşkilat içinde yer alan yönetim kademesinin olduğunu belirtti.

KENDİLERİ ÇALIP KENDİLERİ OYNUYORLAR!

Temayül görevlisi Fuat Köktaş’ın üyeleri önemsemediklerini dolaylı yoldan belirtmesi, aynı zamanda teşkilatta halühazırdakilerin fikirlerine başvurmaları, teşkilattan sikayetçi olan oy sahiplerinin ve üyelerin GAZINI ALMA ‘suni’ girişiminden öte değildir!

KÖKTAŞ: “ADAYLARIN PARASI VAR MI?” DİYE SORDU


Erdoğan ‘Halktan isimler’ çağrısı yaparken, Temayül görevlisi milletvekili Fuat Köktaş, il ve ilçe başkanları için tavsiyede bulunan Ak Parti üyelerine; “ Aday olanların parası olması lazım, parası var mı?” diye sordu. Sibel Taşkıran, Dilek Göl ve Banu Barlas isimli Ak Parti üyelerinin il ve ilçe adayları için tavsiyede bulunmaları üzerine aldıkları cevap adeta FETÖ’nün para kaynağı olan kişileri tercih ettiği günleri hatırlattı!

KÖKTAŞ: “DİNLER GİBİ YAPAR GAZLARINI ALIRIZ”


Ak Parti tabanından Türkiye çapında tanınan 3 ismin, el altından yapılıp duyurulmayan temayülü duyup Muratpaşa İlçe Teşkilatına gitmesiyle rahatsız olan teşkilat, halkın fikrini değil gazını almaya soyunmuş!

Temayül görüşmesi için İlçe Teşkilatı’na gittikleri haberi ile birlikte geçtiği iddia edilen konuşmaya göre, Milletvekili Fuat Köktaş bilgilendirilerek, ön etkisizleştirme sağlanmış.

ABDULLAH IŞIKHAN’DAN: “SUS BE KADIN!” ÇIKIŞI!

Tabandan gelen ve sosyal medyada 4 milyonluk Ak Parti gruplarını yöneten Dilek Göl, Banu Barlas ve Sibel Taşkıran için Köktaş’ın “ Dinliyormuş gibi yapar, gazlarını alır yollarız” dediği iddiasına, Teşkilat Başkan yardımcısı Abdullah Işıkhan’ın, 3 üyenin içeride yaptığı görüşme sırasında “Sus be kadın!” şeklinde dışarıya çıkıp tahammülsüzlük gösterdiği öğrenildi.

Temayül sırasında meydana gelişmeler ile teşkilat içindeki Fetöcü düzene karşı isyan eden İl Başkan Yardımcısı Osman Dirican ve Ali Çetin’den sosyal medya üzerinden tepkiler gelirken, İl Başkanlığına aday Hasan Yeşildağ’da isyan etti. Ak Parti Teşkilatı içinden gelen tepkiler, halk arasında “Kazan Kaldırma” olarak nitelendirildi.

İşte sosyal medya Facebook’da teşkilattan ve İl Başkanlığına aday Hasan Yeşildağ’dan gelen tepkiler:

resim309629resim480755
resim977818resim456077

Özel Haber
Banu Barlas










Kaynak: Banu Barlas