Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu Bayram tatilini memleketi Antalya'da geçiriyor. Antalya Valiliği'nin  düzenlediği bayramlaşma törenindeki protokolde yer alan Çavuşoğlu, Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bayramlaşma sonrasında Ak Parti Antalya İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramlaşma töreni sonrası Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan Çavuşoğlu, 10 Ağustos'ta Antalya'nın bir bayramı daha yaşayacağını söyledi. "Bizim dava arkadaşlarımız, bayramlaşmaya da koşarak gelir, 10 Ağustos'ta sandığa da koşarak gider, oyunu verir." diyen Çavuşoğlu, Kemal Kılıçtaroğlu'na da ithafta bulundu. "Birilerinin talimatı gibi 'Tıpış tıpış gideceksiniz' emrivakilerinden dolayı değil, Türkiye'yi sevdiği için, liderini sevdiği için, güvendiği için, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı için, koşa koşa sandıklara gidecek, oyunu kullanacak ve 'Ben de oyumu kullandım' diyecek inşallah." dedi.

Antalya'daki 30 Mart yerel seçimlerinin verdiği mesajın net olduğunu düşünen Çavuşoğlu, "10 Ağustos'ta Antalya Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gereken desteği verecek. Buna inancımız tamdır." diyerek konuşmasını tamamladı.
 







Kaynak: Banu Barlas