19'uncu 'Yaz Şenlikleri' başlıyor... Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel Yaz Şenlikleri Feslikan Yaylası'nda yapılıyor. 3 Ağustos'ta başlayacak olan şenlikler tamamen ücretsiz olacak.

Yağlı güreş ve konser etkinliklerinin düzenleneceği şenlik proğramı hakkında açıklama yapan Muhittin Böcek; belediye olarak bu tür şenlik ve proğramlara önem verdiklerini söyledi.

Özellikle yağlı güreşlerde er meydanında kıran kırana mücadele olduğunu belirten Başkan Böcek, "Konyaaltı Belediyesi olarak bu yıl 19.Yaz Şenlikleri’ni düzenlemek için hazırlıklarımızı tamamladık. 2 Ağustos Cumartesi akşamı Volkan Konak ve Bengü ile bir konser programında buluşacağız. 3 Ağustos Pazar günü de yağlı güreşlerde er meydanında güreş festivali olacaktır. Tamamen ücretsizdir. 19. Yaz şenliklerimize vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Festival bilgilerini aktarmak için yapılan basın açıklamasının ardından Böcek gazetecilerle Selfie yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun da şenliklere katılacağı edindiğimiz bilgiler arasında.



Kaynak: Banu Barlas