Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü hizmette sınır tanımıyor. Bir zamanlar insanların sadece yol geçim güzargahı olarak kullandığı Kepez, sosyal aktiviteleri ve yeni çehresiyle oldukça davetkar bir hal aldı.

Başkan Tütüncü, gün geçmiyor ki Kepez'de bir proje üretmesin... Son olarak eski Varsak Stadı'nın olduğu alanda 46 dönümlük arazi üzerine yaklaşık 20 milyon lira bedelle Kepez Park'ı inşa eden Tütüncü, herkesi davet etti. Türkiye'nin ilk masal parkının yapıldığı Kepez Park'ta, Antalya'nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzu da hizmete açıldı.

Kepez Kent Konseyi’nin ve konseye bağlı kadın, gençlik ile engelli meclislerinin idari ofisleri, fitness salonu, restoran, oyun salonu, halı saha ve basketbol sahalarının yer aldığı belirtilirken, yaklaşık bin 500 seyirci kapasiteli tribünü bulunan yüzme havuzunun Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) standartlarına uygun olarak, 3 metre 10 santimetre derinliğinde ve 25x50 metre boyutlarında 10 kulvardan oluştuğu kaydedildi.Kepez Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’na kayıtların devam ettiği, iki grup halinde gerçekleşen seanslarında birinci grubun Salı,Perşembe ve Cumartesi, ikinci grubun ise Çarşamba,Cuma ve Pazar günleri yararlanabildiği belirtildi.Beş dönümlük alana kurulan Antalya’nın ilk masal parkının yer aldığı komplekste ayrıca 2 adet sentetik çim futbol sahası, 2 adet basketbol sahası, 4 adet cep sinema salonu, otopark ve bisiklet yolu, bin 500 metre uzunluğunda yürüyüş yolu, 6 bin metrekare yapay bir göl ve ada kafe yer alıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, cazibe merkezi haline getirdikleri Kepez Park'a her yaştan tüm insanları davet etti. Olimpik yüzme havuzuna gidilmesi için her türlü imkanın sunulduğunu belirten Tütüncü, Kepez Park'ta hem spor yapıp hem de hoşça vakit geçirilebileceğini de belirtti.

İşte Masal Park'tan bazı kareler:

resim922199

resim310590

resim685059

resim431783

resim288453



Kaynak: Banu Barlas