Kurulduğu günden bu yana 13 sene geçen Ak Parti'de vefasızlık hat safhada...

Kurucu üyelerden, emeği geçen, gecesini gündüzüne katıp Ak Parti'yi Ak Parti yapanların gördükleri vefasızlık Ak Partili olmayanları bile üzüyor.

Parti içi rant kavgasının yanısıra, iktidar olamayacağını anlayanların da istifa edip geçiş adresi haline gelen Ak Parti'de yaşanan vefasızlıklar kopmalara ve halkın tepkisine neden oluyor.

Teşkilatlarda yaşanan, üyelik silme, ayak kaydırma oyunlarının yanı sıra, küçük balıkların büyük balıkları yeme mücadelesi siyasetin acımasızlığını gözler önüne seriyor.

Son olarak Türkiye gündemine düşen ve tüm Ak Gönüllüleri sarsan olay, Ak Parti'nin kurulumundan bu yana emeği geçen ve canla başla çalışan, 'Ak Parti'nin ablası' olarak bilinen Ayşegüliz Yılman'ın başına geldi.

Kendi partilisi tarafından ekarte edilmeye çalışan yılların emektarına gerek proğramlarda gerekse protokolde yer verilmeyişi Ayşegüliz Yılman'ın Erdoğan sevgisinin önüne geçemedi. Ak Parti'nin ablasının Erdoğan sevgisi ve Erdoğan'la aralarındaki özel diyalog parmaklıklar arkasından objektiflere yansıdı.

Siyasette vefa olmadığına bire bir örnek teşkil eden bu durumda Erdoğan'ın 13 yıllık yoldaşına bakışı, verdiği değer ise son derece manidardı. Ayak oyunlarıyla çember dışına itilen Ak Parti'nin ablası, her şeye rağmen Erdoğan sevgisinin devam ettiğini ve Erdoğan'ın yanında olduğunu gösteriyordu o karede... Cumhurbaşkanı Erdoğan'da onca kalabalığı yarıp Ak Parti ablası Ayşegüliz Yılman'ın yanına gitmiş, vefasını teşkilata tokat atarcasına göstermişti...

İşte Sabah Gazetesi'nin ana manşetine taşıdığı ve tüm insanları üzen o kare:

resim827264




Kaynak: Banu Barlas