CHP seçim çalışmalarını sandık çevresini esas alan örgütlenme ile yürütmeye devam ediyor. Muratpaşa ilçe yönetiminin aktif olarak gerçekleştirdiği çalışmada girilmedik mahalle bırakılmıyor.

Halkın Doktoru olarak anılan CHP 1'inci sıra adayı Niyazi Nefi Kara ve Deniz Filiz'in de katıldığı sandık çevresi örgütlenme eğitimine CHP'nin halk tabanına yakın oymatiği Gülser Avar'da destek veriyor.

CHP'li olmayan halk tabanını etkileme ve ikna etme kabiliyetiyle ün yapmış Avar'ın kararsız oyları toplamakla kalmayıp, diğer partililerden de oy alma tehlikesi rakiplerini ürkütüyor. Ilımlı ve sakin tavırlarıyla, diğer partileri kötülemeden eşit mesafede yaklaşımıyla halkın sempatisini kazanan Gülser Avar tam bir oy makinesi...

resim327166

Mahalle çalışmalarını anketle zenginleştiren Muratpaşa yönetimi, 60 mahallenin özgün sorunlarını saptadı. Bu sorunlara parti sloganları "Yaşanacak Bir Türkiye" proğramının çözümleriyle cevap vereceklerini belirten CHP Muratpaşa yönetimi, sandık çevresi örgütlenme eğitimlerine devam ediyor.

Banu Barlas Okumuş


Kaynak: Banu Barlas