Antalya'da parkta oturan genç üzerine açılan ateş sonucu 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir parkta oturan Mehmet Yılmaz (17) isimli gencin üzerine bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açıldı.

Dün saat 13:30 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Parkında meydana gelen saldırıda gencecik bir fidanın hayatı feci şekilde son buldu. 07 SF 662 plakalı otomobilden pompalı tüfekle ateş açılması sonucu, 3-4 yerinden yaralanan Mehmet Yılmaz yaralı şekilde park yakınındaki evine koştu.

Evine koşarken yoğun miktarda kan kaybı da yaşayan genç, evine ulaştığında güçsüz düştü ve bir anda yere yığıldı. Oğlunu kanlar içinde gören baba dehşete düştü ve yoldan geçen bir araçla Kepez bölgesindeki Özel Şifa Hastanesine götürmek üzere yola çıktı. 17 yaşındaki tahilsiz Mehmet Yılmaz, hastaneye giderken babasının kucağında hayatını kaybetti.

Baba Yılmaz'ın müdür olduğu edinilen bilgilerin arasındayken, hastaneye gelen Mehmet Yılmaz'ın annesi Şükran Yılmaz ve yakınları sinir krizi geçirdi. Olayın ne sebeple gerçekleştiği bilinmezken, Polis, 07 SF 662 plakalı otomobil ile içindeki iki kişiyi göz altına aldı.


Göz altına alınanların sorgusu sürerken, olayın neden gerçekleştiği ise halen bilinmiyor.

Banu Barlas Okumuş


Kaynak: Banu Barlas